• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2021

08:06

BUĐENJE LENARDA I DŽORDŽA! Klipersi smanjili protiv Jute!

Tanjug

NBA

BUĐENJE LENARDA I DŽORDŽA! Klipersi smanjili protiv Jute!

Podeli vest

Košarkaši Los Anđeles klipersa pobedili su Jutu džez i smanjili na 2-1 u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije. Klipersi su u prvoj utakmici na domaćem parkeru bili ubedljivi i slavili rezultatom 132:106

Tim Doka Riversa je uspela  i rezultatski vrati u seriju, a gotovo 90 odsto posla završeno je u prvom poluvremenu.

 

Klipersi su na pauzu otišli sa 15 poena prednosti, dok su u nastavku meča samo povećali razliku i upisali prvi trijumf nad Džezerima. Dominirao je tandem Kavaj Lenard-Pol Džordž, koji je ukupno postigao 65 poena.

 

 

Lenard je bio najefikasniji sa 34 i 12 skokova, dok je Džordž dodao tri poena manje. Dvocifreni su bili još Redži Džekson i Nikola Batum sa po 17 poena. Na drugoj strani, jedini je  opravdao očekivanja Donovan Mičel sa 30 poena, ali nije imao pravu pomoć saigrača. Ingls je dodao 19 poena, Klarkson 14, a Gober je zabeležio dabl-dabl (12 poena i 10 uhvaćenih lopti).

Četvrta utakmica na programu je u noći između ponedeljka i utorka, takođe u Los Anđelesu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija