• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.06.2021

08:06

MONSTUOZNI DURENT! Strašna partija, uništio je Milvoki brutalnom partijom sa 49 poena! /VIDEO/FOTO/

AP/Photo

NBA

MONSTUOZNI DURENT! Strašna partija, uništio je Milvoki brutalnom partijom sa 49 poena! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Monstruozni Kevin Durent predvodio je Bruklin do pobede protiv Milvokija 114:108

Milvoki je posle 0:2 u seriji imao šansu da povede 3:2, ali prokockao skoro dobijenu utakmicu.

Bruklin Netsi su nakon velikog preokreta upisali možda i ključan trijumf na putu ka finalu Istočne konferencije!

Foto: AP/Photo

 

Bruklin je sada poveo 3:2 i na pobedu je od plasmana u finale, a sve to uspeli su na krilima neverovatnog Kevina Durenta!

Durent je ubacio 49 poena, uz to dodao 17 skokova i 10 asistencija i vodio Bruklin do velikog trijumfa. A vodili su Baksi u jednom trenutku i sa 17 poena razlike, imali raspoloženog Janisa Adetokunba sa 34 poena, ali ništa nije vredelo.

Foto: AP/Photo

 

Durent je imao je i podršku Džefa Grina, koji je dodao 27 poena. Doprinos pobedi dao  je Džejms Harden, za kog se i nije očekivalo da će igrati zbog povrede. Stisnuo je zube i na terenu proveo neverovatnih 46 minuta. Za to vreme ubacio je pet poena, ali i imao osam aistencija i šest skokova. 

Najbolji u redovima gostiju bio je Janis Adetokunbo sa 34 poena i 12 skokova za 42 minuta, a pratio ga je Kris Midlton sa 25. Džaru Holidej je ubacio 19, Bruk Lopez 15...

 

Bonus video

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija