• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2022

07:31

TORONTO UNIŠTIO SAN ANTONIO, Memfisu pripala drama pčrotiv Klivlenda, LEJKERSI BOLJI OD SAKRAMENTA!

Tanjug

NBA

TORONTO UNIŠTIO SAN ANTONIO, Memfisu pripala drama pčrotiv Klivlenda, LEJKERSI BOLJI OD SAKRAMENTA!

Podeli vest

Košarkaši Memfisa nadigrali su Klivlend sa 110:106 u u uzbudljivoj završnici

U Ohaju je viđen odličan, neizvestan meč, smenjivalo se vođstvo, ali je na kraju Memfis uspeo da dođe do šeste uzastopne pobede.

Foto: Tanjug

 

Timska igra je bila na zavidnom nivou, a najefikasniji bio je  Dža Morant sa 26 postignutih poena, a sjajno su ga pratili Džekson sa 23 i Klark sa 13 poena. Sa druge strane, u timu Klivlenda Darijus Garland se najviše istakao sa 27 postignutih poena ali ni to nije vredelo njegovom timu.

Kad je reč o meču Toronta i San Antonija, domaćin je od samog starta preuzeo inicijativu i meč rešio u svoju korist. Prelomni momenat desio se u drugoj četvrtini kada je domaći tim došao do 16 poena razlike, a potom San Antonio nijednom nije uspeo da spusti...

Foto: Tanjug

 

Fred van Flit je u pobedničkom timu sa 33 poena bio najefikasniji pojedinac utakmice, a odlično ga je pratio Trent sa 21 poenom. U poraženom rtimu najefikasniji je bio Poelti sa 19 poena uz 12 skokova.

Los Anđeles Lejkersi su savladali Sakramento 122:114, a najefikasniji je bio Lebron Džejms sa 31 poenom, 5 sakokova i isto toliko asistencija. Foks je sa druge strane postigao 30 uz tri skoka i šest asistencija!

Utakmice NBA lige:

Klivlend - Memfis 106:110
Toronto - San Antonio 129:104
Njujork - Indijana 104:94
Nju Orleans - Finiks 110:123
LA Lejkers - Sakramento  122:114


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija