• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2022

06:49 >> 07:28

SAMO HRVAT BOLJI OD JOKIĆA U PORAZU DENVERA! Srbin ponovo BRILJIRAO sa TRIPL DABLOM, ali UZALUD! Dončić razneo Golden Stejt! (VIDEO)

Tanjug

NBA

SAMO HRVAT BOLJI OD JOKIĆA U PORAZU DENVERA! Srbin ponovo BRILJIRAO sa TRIPL DABLOM, ali UZALUD! Dončić razneo Golden Stejt! (VIDEO)

Podeli vest

Ponovo je nestvrarno dobro veče imao srpski as Nikola Jokić, ali je Juta na krilima izvanrednog Bojana Bogdanovića savladala Denver 115:109

Kakva noć! Kakva poslastica za ljubitelje košarke a sudar titana - Nikole Jokića i Bojana Bogdanovića pripala je Hrvatu! 

Foto: Tanjug

 

Nije bilo dovoljno Denveru 26 Jokićevih poena, 21 skok i 11 asistencija, što mu je ujedno bio i 64. tripl dabl u karijeri , jer je neverovatnu noć imao je Bogdanović koji je zabeležio čak 36 poena uz 13 skokova i četiri asistencije.

 

Foto: Tanjug

 

 

Poprilično duel se odvijao tokom većeg dela meča, da bi gosti odlučujuću imicijativu i vođstvo preuzeli u trećoj četvrtini a potom i održali prednost do kraja!

Slovenački reprezentativac Luka Dončić nastavio je da predvodi tim Dalasa i u pobedi nad Golden stejtom sa 99:82, a postigao je 26 poena, upisao sedam skokova i osam asistencija, a Bruklin je nadigrao Indijanu sa 129:121 na gostovanju uz odlične igre Kajri Irvinga i Kevina Durenta.  

Utakmice NBA lige:

Šarlot - Detroit 140:111
Orlando - Filadelfija 106:116
Vašington - Hjuston 111:114
Boston - San Antonio 97:99
Dalas - Golden Stejt 99:82
Indijana - Bruklin 121:129
Milvoki - Toronto 111:117
Minesota - Oklahoma 98:90
Denver - Juta 109:115
Portland - Majami 109:115
Sakramento - Atlanta 102:108

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija