• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.08.2022

10:53

SVI U ŠOKU! ŠTA MU SE DESILO!? Navijači jedva prepoznali NBA ZVEZDU! (FOTO)

AP/Photo

NBA

SVI U ŠOKU! ŠTA MU SE DESILO!? Navijači jedva prepoznali NBA ZVEZDU! (FOTO)

Podeli vest

Američki košarkaš Džejms Harden maksimalno ozbiljno shvatio je pripreme za narednu sezonu, a tokom leta drastično je promenio svoj izgled

Zvezda Filadelfija Seventisikersa, Džejms Harden odlučio je tokom leta da se pozabavi svojim telom i fizičkom spremom, a sve je dovelo do neverovatne transformacije. Američki košarkaš drastično je promenio svoj izgled, izgubio veliki broj kilograma i rešen je da maksimalno spreman dočeka početak nove sezone! 

Sjajni šuter je tokom leta napravio nekoliko poteza koji su začudili javnost. Pre svega, rešio je da pristane na daleko manju platu kako bi Filadelfija uspela da formira šampionski tim, a nakon toga i da smrša. 

Dugo vremena je Harden bio na meti kritika zbog svog fizičkog izgleda. Sumnjali su da zbog "gojaznosti" nije u stanju da pruža najbolje partije, a sve to je rešio da promeni. Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije koje govore da je Harden ovoga puta pazio i zato se Siksersa treba paziti.

 

 

Nije tajna da je Harden, za razliku od ostalih NBA zvezda, leta provodio po žurkama. Češće je posećivao striptiz klubove, nego teretanu, ali je veteran rešio da to promeni. 

Džejmsu Hardenu će sezona pred nama biti 14 u NBA ligi. On je najveći deo karijere proveo u Hjuston Roketsima, a pre odlaska iz Teksasa dospeo je u probleme sa kilažom. Usledila je kratka epizoda u Bruklin Netsima, a potom i dolazak u Filadelfiju koja mu je, po svemu sudeći - legla! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija