• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.12.2022

09:40

NAGETSI U FRCI! Jokićevo ime na OVOM SPISKU! Da li će igrati protiv Grizlija?

Tanjug/AP

NBA

NAGETSI U FRCI! Jokićevo ime na OVOM SPISKU! Da li će igrati protiv Grizlija?

Podeli vest

Košarkaše Denvera naredne noći (4.00) očekuje susret sa ekipom Memfisa.

Srpski centar je u sjajnoj formi, na protekloj utakmici uspeo je da upiše novi tripl-dabl sa 40 poena, 27 skokova i deset asistencija.

Tako je postao prvi košarkaš još od Vilta Čemberlena iz marta 1968. sa tripl-dablom od najmanje 40 poena, 25 skokova i 10 asistencija.

Kada je reč o predstojećem susretu, treba reći da se ime Jokića nalazi u koloni igrača sa povredama (koleno), ali stoji da će verovatno igrati protiv Grizlisa.

Tako je bilo i pred meč sa Hornetsima, pa je izašao na gteren i prikazao fenomenalnu igru.

Kako god bilo, on je i ove sezone motorna snaga Nagetsa.

Ipak, Jokić je nedavno priznao da postoji jedna stvar koja ga prilično nervira, naročito kada se nađe na liniji slobodnih bacanja.

Foto: tanjug/ap

Pažljivi posmatrači u NBA su primetili da Jokić često promašuje sa linije penala kada navijači počnu da skandiraju "MVP, MVP".

Novinar Vini Benedeto je ranije pitao Jokića da li voli kada navijači skandiraju "MVP" kada izvodi bacanja.

"Ne, zato što uvek promašim, ali to što čine ne mogu da kontrolišem", rekao je Jokić.

Srpski centar trenutno ima prosek od 25,2 poena, 10,9 skokova, 9 asistencija i 1,5 ukradenih lopti na 26 utakmica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31