• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.03.2023

07:05

KO OVOM ČOVEKU MOŽE DA STANE NA PUT? Brutalni Jokić DEMOLIRAO velikog rivala i upisao novi TRIPL-DABL! (VIDEO)

Tanjug

NBA

KO OVOM ČOVEKU MOŽE DA STANE NA PUT? Brutalni Jokić DEMOLIRAO velikog rivala i upisao novi TRIPL-DABL! (VIDEO)

Podeli vest

U pobedi Denvera protiv Memfisa u derbiju Zapadne konferencije, Nikola Jokić upisao je novi tripl-dabl učinak, njegov 101. u karijeri u NBA ligi, a rezultat je bio 113:97.

Čak 25. put ove sezone je sjajni srpski as tri kolone popunio dvocifrenim brojka.

U noći za nama je njegov učinak glasio na 18 poena, 18 skokova i 10 asistencija, a uz to je imao jednu blokadu. Iz igre je šutirao 7/10, sve za dva poena, dok je sa linije penala imao 4/6. Najefikasniji u timu Nagetsa bio je Majkl Porter Džunior koji je postigao 26 poena uz osam skokova i jednu podeljenu loptu saigračima, a Džamal Marej je meč okončao sa 22 poena, pet uhvaćenih lopti i devet asistencija.

Dža Morant je sa druge strane imao dabl-dabl od 27 poena, četiri skoka i deset asistencija, dok je Dezmond Bejn stao na 19 poena uz četiri uhvaćene lopte.

Posle ujednačene prve četvrtine, Memfis je bolje zaigrao  u drugoj kada je otišao na 10 poena prednosti, a Grizlisi su bili ispred  i na poluvremenu kada su imali zalihu od +8.

Ipak, na krilima Nikole Jokića, Nagetsi su zaigrali mnogo bolje u narednoj i počeli su da pogađaju iz svake moguće pozicije i da tope razliku svog najvećeg rivala na Zapadu trenutno. 

Denver je nestvarnom završnicom dokazao zašto je lider.  Jokić i drugovi su napravili seriju od čak 16:0  uz pomoć koje su na kraju došli do ubedljive pobede i učvrstili se na prvom mestu. Denver je skočio na skor 45-19 i ostavio je Memfis na odnosu 38-24. Narednu utakmicu, Nagetsi igraju protiv Toronta u Koloradu u noći između ponedeljka i utorka.

NBA REZULTATI

Šarlot - Orlando 106:117

Atlanta - Portland 129:111

Boston - Bruklin 105:115

Čikago - Finiks 104:125

Majami - Njujork 120:122

Oklahoma - Juta 130:103

Denver - Memfis 113:97

Golden Stejt - Nju Orleans 108:99

Sakramento - Los Anđeles Klipers 128:127

Los Anđeles Lejkers - Minesota (u toku)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vesić: Radimo na boljoj saobraćajnoj povezanosti sa Rumunijom
Politika

Vesić: Radimo na boljoj saobraćajnoj povezanosti sa Rumunijom

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i ambasadorka Rumunije u Srbiji Silvija Davidoju saglasili su se danas da bi dobri politički odnosi dve zemlje trebalo da utiču i na poboljšanje ekonomskih odnosa odnosno bolju saobraćajnu povezanost čemu bi, kako su naveli, doprinela realizacija projekata pre svega u oblasti putne i železničke infrastrukture.

03.06.2024

17:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija