• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2023

22:20

DONČIĆ I BUKER SE UMALO POBILI! Amerikanac PROVOCIRAO Luku... Sekunde su ih delile od MASOVNE TUČE! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

DONČIĆ I BUKER SE UMALO POBILI! Amerikanac PROVOCIRAO Luku... Sekunde su ih delile od MASOVNE TUČE! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Finiks Sansa savladali su Danas Maverikse sa 130:126, a meč je obeležio sukob Devina Bukera i Luke Dončića.

Dobili su Finiks Sansi veliki derbi Zapada protiv Dalas Maveriksa, a meč igran u Teksasu obeležio je sukob Luke Dončića i Devina Bukera. Američki košarkaš je nešto "dobacivao" Slovencu nakon faula na šta as Dalasa nije ostao imun. 

Luka je "skočio" i uneo se u lice Bukeru, došlo je do velike gužve na terenu kada su se umešali i ostali košarkaši. Trener Dalasa Džejson Kid uleteo je na teren kako bi razdvojio Dončića, te se situacija brzo smirila. 

Finiks je pobedio Dalas 130:126, odmakao mu na tabeli Zapadne konferencije sa skorom 36-29, dok su Mavsi na 33-32. Najefikasniji na meču bio je Kevin Durent sa 37 poena, Buker je dodao 36, a u taobru Dalasa istakao se Dončić sa 34. 

Vredi pomenuti da sukob na kraju meča nije bio jedini... Buker je u finišu treće četvrtine grubo faulirao Dončića što je iznerviralo Slovenca.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija