• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2023

08:30

SABONIS SE IGRAO, BOBIJU NI MINUT, A HAJLBARTON ODUŠEVIO! Zanimljiva noć u NBA! (VIDEO)

Tanjug

NBA

SABONIS SE IGRAO, BOBIJU NI MINUT, A HAJLBARTON ODUŠEVIO! Zanimljiva noć u NBA! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Šarlota bili su bolji od Detroita na gostujućem terenu sa 113:103 i tako su upisali drugu pobedu u nizu.

U ekipi Šarlota najbolji je bio Keli Ubre sa 27 poena, Teri Rožir je upisao 21 poen uz devet skokova, dok je Vašington dodao 20. Sa druge strane, najefikasniji je bio Kori Džozef sa 17 poena, Ajvi je imao 16, dok je Vajzmen upisao identičan broj poena ali uz 13 skokova.

Košarkaši Indijane su posle produžetka slavii protiv ekipe Hjustona sa 134:125. Hajlbarton je bio najefikasniji kod Pejsersa, a momak koji je postao ol star igrač je za 38 minuta upisao 29 poena uz 19 asistencija, Met Tarner je imao 21 poen, dok je Nvora dodao 18 poena. Kod ekipe Roketsa, Smit je imao dabl dabl učinak od 30 poena i 12 skokova, Grin je imao 24 poena, dok je Martin upisao 23. Srspski košarkaš Boban Marjanović nije igrao na ovom meču.

Juta je u gostima bila bolja od Orlanda sa 131:124 i ovom pobedom prekinula je seriju poraza, a najzaslužniji za to je bio Lauri Markanen sa 31. poenom, Orton Taker je dodao 23 poena,dok je Simone Fontekijo upisao 17. Kod Medžika Paolo Bankero je bio najefikasniji sa 26 poena, a uz to je imao i osam skokova, Fulc je imao 25, dok je Vagner dodao 24 poena.

Sakramento je i dalje u vrhu zapadne konferencije, a sada su upisali novi trijumf! Ovog puta su na svom terenu bili bolji od Njujorka sa 122:117. Kod Kingsa fenomenalno igra Domantas Sabonis koji je upisao tripl- dabl! Litvanac je imao 24 poena, 13 skokova i deset asistencija. Deandre Foks je imao 23, dok je Malik Monk dodao 19 poena.

U redovima Njujork Niksa, Beret je bio najefikasniji sa 25 poena, Džulijus Rendl je dodao 23 poena uz deset skokova, a Branson je imao 19.

Sakramento će u sledećem kolu gostovati Finiksu, dok će i Njujork ići na noge Klipersima. Sledeću utakmicu Pistonsi igraju protiv Indijane na svom terenu, a Šarlot će dočekati Jutu. Indijana će gostovati Detroitu, a Hjuston će biti domaćin Čikagu. Orlando će biti domaćin Majamiju.

REZULTATI: 


Detroit – Šarlot 103:113
Indijana – Hjuston 134:125 pp
Orlando – Juta 124:131
Memfis – Golden Stejt 131:110
Milvoki – Bruklin 118:113
Sakramento – Njujork 122:117

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija