• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2023

08:50

RASKOL U JOKIĆEVOM DENVERU! Ne cvetaju ruže, igrač UDARIO na trenera!

Tanjug

NBA

RASKOL U JOKIĆEVOM DENVERU! Ne cvetaju ruže, igrač UDARIO na trenera!

Podeli vest

Košarkaši Bruklina pobedili su u Denveru domaće Nagetse - 122:120, iako je Nikola Jokić ponovo imao šou i ostvario novi tripl dabl. Nakon meča postalo je jasno da odnosi nisu baš idilični u redovima Jokićeve ekipe.

Jedna od zvezda Denvera se pobunila nakon meča, a trener Majkl Meloun je došao u situaciju da mora da se pravda.

Naime, Majkl Porter Junior nije bio zadovoljan što je bio "zakucan" za klupu u četvrtoj četvrtini. On je postigao čak 23 poena u prvom poluvremenu i tako izjednačio svoj ovosezonski rekord, ali u nastavku nije dobio trenerovo povrenje. Vratio se tek za poslednji napad kada je Nagetsima trebao koš za izjednačenje ili trojka za pobedu.

Foto: Tanjug/AP

 

- Meloun me je ostavio da presedim čitavu četvrtu četvrtinu i stavio me na 20 sekundi do kraja, čini mi se. Mislim, nemoguće je uhvatiti ritam tada - poručio je Porter i tako javno kritikovao odluku trenera.

Interesantno, Nikola Jokić je promašio šut za produžetak iz teške situacije, a Melon je nakon meča pravdao svoju odluku vezanu za Portera.

Foto: Tanjug

 

- Da, on je imao zaista dobro šutersko prvo poluvreme. Ali, svi su u toj trećoj četvrtini igrali očajno. Nije samo Majkl Porter Junior. Čitava grupa koja je igrala poslednju deonicu bila je dobra, pa sam nastavio sa njima. Energija Kristijana Brauna za 11 minuta, sedam poena, tri skoka i nekoliko veoma dobrih defanzivnih poseda. Kada ste u zaostatku tražite varnicu da vas vrati u život i Kristijan je to uradio -poručio je Meloun.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija