• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.04.2023

07:25

OVO JE SRA*E! Meloun osuo paljbu po ekipi posle poraza, Jokić utučen!

Tanjug/AP

NBA

OVO JE SRA*E! Meloun osuo paljbu po ekipi posle poraza, Jokić utučen!

Podeli vest

Denver je poražen od Hjustona (124:103), najgore ekipe u NBA ligi, a ono što posebno brine je činjenica da je Nikola Jokić pokvario šanse da se domogne treće uzastopne MVP nagrade.

Srpski centar je meč završio sa samo 14 poena, 10 skokova, četiri asistencije i čak osam izgubljenih loptiNikola Jokić je bio utučen posle poraza, posebno zbog izgubljenih lopti. 

 

Nisam bio bezobziran, ali nekoliko puta mi se desilo da me lopta pogodi u nogu i napravio sam nekoliko grešaka koje inače na pravim. Moramo da budemo bolji, čitav tim - kazao je srpski as posle poraza.

Nikola je poslednja tri meča Denvera propustio zbog problema sa listom. 

- Dobro sam se osećao, ali nisam igrao dobro. Fizički nije bilo problema, ali sa košarkaške strane nisam bio u ritmu. Videćemo.

Foto: Tanjug/AP

 


Trener Majk Meloun teško je podneo poraz, pa je osuo paljbu po ekipi. Nije štedeo pulene.

- Razočaran sam našim pristupom i uloženim naporom. Imali smo priliku da obezbedimo prvo mesto i nismo je uzeli za ozbiljno, jer smo odigrali neprihvatljivo. Ako budemo ovako igrali, lagano ćemo ispasti u prvoj rundi - jasan je bio Meloun.

Bilo je sigurno burno u svlačionici posle poraza, najavio je to Meloun.

Neću sigurno reći da je u redu, to je sra***. Kada ne uradimo svoj posao, mora da postoji odgovornost. Rekao sam i timu da su bili slabi i da mi slobodno kaže ko ne misli tako. Niko se nije javio. Nekoliko veterana se takođe oglasilo i to je dobro, igrači su preuzeli odgovornost, pokazali da su spremni da iskorače i govore.

Foto: Tanjug/AP

 

Prokomentarisao je slabo uzdanje Nikole Jokića - glavne karike tima. 

- Mučio se, bio je van tima tri utakmice, nedostaje mu ritma, samopouzdanja. Imao je osam izgubljenih lopti, mi kao tim smo imali 20... Postavio je lestvicu veoma visoko i znam da, kao i ostatak tima, može da bude mnogo bolji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija