• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.04.2023

09:22

JOKIĆ SUROVO ISKREN! Sve je ovo OČEKIVANO! Nije normalno da... (VIDEO)

printscreen

NBA

JOKIĆ SUROVO ISKREN! Sve je ovo OČEKIVANO! Nije normalno da... (VIDEO)

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Jokić prokomentarisao je drugu pobedu svog Denvera nad Minesotom u prvoj rundi NBA plej-ofa.

Nagetsi su slavili 122:113 i poveli 2-0 protiv Timbervulvsa, a Jokić je postigao 27 poena uz po devet skokova i asistencija.

Denver nije posustao ni kada su Vulvsi poveli sa dva razlike, ali ni kada su imali minimalnu prednost u poslednjih dvanaest minuta, što je po mišljenju Nikole Jokića odlična stvar.

- To je samo jedna četvrtina, odigrali smo ih sedam dobrih na svom parketu. Očekivao sam ovo, da oni reaguju, mi da padnemo. Dobra stvar je da smo reagovali na pravi način i da smo pobedili, uhvatili ritam utakmice. Majk (Porter Džunior) je bio sjajan u tom delu utakmice, baš sam mu malopre rekao da je njegova dobra igra donela pobedu. Igrao je sam u jednom momentu, pa nam je vratio energiju i momentum.Ovo je tim u kojem svako može da iskorači i napravi dobre stvari. Neću da kažem da treba čekati svoju šansu, ali ponekad je stvarno tako.

Upitan je Jokić da li se njegov pristup igri promenio u ove dve utakmice, odgovorio je:

- Ne, iskreno ni ne razmišljam o tome. Igram isto kao u ligaškom delu, nema mnogo razlike između košarke u prvoj fazi i plej-ofu. Možda malo, momci su možda više pod pritiskom jer znaš da nešto možeš da dobiješ, nešto da izgubiš. Ali, suštinski je sve isto, ništa se bitno nije menjalo.

Foto: Tanjug/AP

 

Još jednom je Džamal Mari dobio ovacije publike, što je obradovalo srpskog asa.

- Uradio je toliko dobrih stvari za nas otkako je tu. Borio se kroz povredu, počeo je sa klupe, pa je dobio ulogu startera, pa one igre u 'balonu', pa se mučio, vratio nazad... Igra dobro, zaslužio je sve što mu se dešava sadaOn je definitivno naš najbolji igrač u ove dve utakmice. 

 

 

Trener Denvera Majkl Meloun je pred plej-of rekao da ekipa ne sme da poleti, niti da padne previše, bez obzira kakva je situacija na parket.

- Za mene je sve ovo dosad očekivano. Rekoh, nije normalno da oduvamo neku ekipu na parketu, normalno je očekivati njihovu reakciju. Samo treba to da prihvatiš i reaguješ. To je plej-of.

Foto: Tanjug/AP

 

I Eron Gordon takođe je dao svoj doprinos pobedama...

-Nikada ne igra peticu, drugačije je, ne zna sve trikove, ako tako mogu da kažem. Ali, toliko je fizički dobar, dominantan, da može da nadskoči i nadigra svakog. To je ono što sada vidimo od njega. Kada dobije više minuta na petici i navikne se na uslove, može da bude još bolje.

Treća utakmica igra se u noći između petka i subote od 3.30, domaćin je Minesota, a Denver ima dve pobede više…

- Igraćemo na isti način kao i ovde. Znamo šta možemo da očekujemo od njih, šta će da rade, moramo da budemo agresivni i spremni da reagujemo na sve - zaključio je Nikola Jokić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija