• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2023

10:41

HIT PRIČA NFL LEGENDE O JOKIĆU On je moj davno izgubljeni brat, izgleda bolje od mene, samo ima malo veći nos...

printscreen

NBA

HIT PRIČA NFL LEGENDE O JOKIĆU On je moj davno izgubljeni brat, izgleda bolje od mene, samo ima malo veći nos...

Podeli vest

Legendarni as Nju Ingland Petriotsa i američkog fudbala Rob Gronkovski ispričao je da uživa u igrama najboljeg srpskog košarkaša i Denver Nagetsa.

Čuveni tajt-end i osvajač četiri titule NFL šampiona (tri sa Nju Inglandom i jedna sa Tampa Bejom) bio je poznat po svojim atletskim sposobnostima, a poručio je da su on i Jokić davno izgubljena braća.

- Moj omiljeni tim i igrač trenutno su Denver Nagetsi i Nikola Jokić. Ubedljivo mi je omiljeni igrač, volim da ga gledam. On je kao moj davno izgubljeni brat, koji bolje izgleda od mene iako ima veći nos - izjavio je Gronkovski.

On je najavio da će Denver osvojiti titulu i u finalu savladati Majami sa 4:2 u seriji.

- Volim da gledam Nikolu, volim Denver Nagetse, Igraju kao tim, sjajni su za gledanje. Jedva čekam da finale počne. Mislim da će Nagetsi pobediti, a Majami slaviti u dve utakmice.

 

 

 

 

Tokom 11 sezona u NFL, Gronkovski je pet puta igrao Pro boul meč, a pored osvojene četiri titule prvaka, bio je i četiri puta imenovan u idealni tim na kraju sezone.

Foto: AP Photo/Jason Behnken

Rob Gronkovski

Ukoliko se prognoza Roba Gronkovskog ostvari, Denver će osvojiti prvu NBA titulu u istoriji. Bila bi to ujedno i prva titula u karijeri za Nikolu Jokića, koji je do 2012. do 2015. igrao za Megu i nije uspeo da pokupi neko odličje sa beogradskim timom.

Foto: Reuters

Nikola Jokić

Prvi meč finala NBa lige između Denver Nagetsa i Majami Hita igra se noćas u 2.30, a domaćin je ekipa iz Kolorada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bojkot opozicije propao! Idu na izbore sa onima koji ne idu na izbore! (VIDEO)
Izbori 2024

Bojkot opozicije propao! Idu na izbore sa onima koji ne idu na izbore! (VIDEO)

Jučerašnji dan u Narodnoj skupštini doneo je neke veleobrte na srpskoj političkoj sceni. Deo opozicije koji tobož bojkotuje izbore 2. juna, na čelu sa Draganom Đilasom i Milošem Jovanovićem, razotkriven je od strane Zorana Lutovca i Aleksandra Jovanovića Ćute, koji su im se javno zahvalili na tome što izlaze na izbore sa njima!

11.05.2024

18:59

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija