• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.07.2023

14:44

Nikola, može autogram! Ne! Može pivo? To može! Hit priča Italijana o Jokiću (VIDEO/FOTO)

Tanjug/AP

NBA

Nikola, može autogram! Ne! Može pivo? To može! Hit priča Italijana o Jokiću (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Šampion NBA lige i trenutno najbolji košarkaš sveta Nikola Jokić zasluženi odmor provodi uz trke konja u Napulju, a tamo je imao izuzetno zanimljiv susret koji su prepričala dvojica mladića na svojim "Tviter" nalozima.

Somborac je otputovao na jug Italije na hipodrom "Anjano" sa svojim grlom "Emili" iz, sada čuvene, štale "Hvatač snova", kako bi učestvovao na prestižnom trkačkom događaju. 

Nažalost, trka nije prošla onako kako se najbolji srpski košarkaš nadao.

Foto: EPAIMAGES

Slab rezultat favorizovane "Emili" naljutio Jokića

 

Njegova najmlađa ždrebica "Emili", sa italijanskim džokejem, završila je trku na sedmom mestu iako su joj kladionice predviđale plasman u najboljih tri.
Izvesni Mišel Nunzijata, lokalni mladić koji je znao da će Nikola Jokić prisustvovati ovom događaju, opisao je  na svom Tviter profilu izuzetno zanimljiv susret sa najboljim košarkašem planete.

"Moje ime je Mišel i želim da vam opišem moj susret sa najboljim košarkašem sveta. Moj prijatelj, inače ljubitelj konjičkih sportova, rekao mi je da će Nikola Jokić biti prisutan na hipodromu kako bi pratio trku konja iz svoje štale. Želeo sam da se predstavim kao navijač Denver Nagetsa pa sam kupio jedini dres tog tima koji sam našao, ali je to bio dres Karmela Entonija", počeo je izuzetno zanimljivu priču mladi Mišel.

 

 

Iako je momku rodom iz Napulja bilo neprijatno da prilazi Jokiću sa dresom drugog igrača, Italijan je smogao hrabrosti i zamolio srpskog košarkaša za autogram.

"Čim sam ga video, zamolio sam ga da mi se potpiše na Entonijev dres na šta je on decidno odgovorio "Ne". Rekao je da ne želi nikakva ometanja pred jako važnu trku njegovog konja. Ja sam odlučio da sačekam kraj pa da onda ponovo pokušam. Pošto se trka loše završila po Jokića i njegovu štalu, najbolji igrač Denvera me je opet odbio, odmahivajući prstom", pisao je Nunzijata.

 

 

Na mladićevu sreću, sa njim je bio prijatelj koji je genijalnom idejom uspeo da "odobrovolji" visokog Somborca na toliko željeni autogram.

"Prilično utučen odlučio sam da odem, ali prijatelj, kojem ću biti zahvalan do kraja života, mi je predložio ideju koja mi je prvobitno bila smešna. Otišli smo do obližnje prodavnice i kupili nekoliko piva nakon čega smo se vratili na hipodrom, znajući da je Nikola još uvek tamo uz svog konja. Viknuo sam mu: "Imam poklon za tebe", pokazivajući flaše piva. Jokić se osmehnuo i pozvao mene i prijatelja da uđemo u štalu gde je bio njegov konj. Ispijali smo pivo zajedno i ćaskali desetak minuta. On mi je pričao da je razočaran rezultatom njegove "Emili", ali je ubeđen da će ostalih pet konja iz njegove štale imati više uspeha u narednim trkama. Promena njegovog raspoloženja sa pogleda na Entonijev dres do pogleda na flašu piva je neverovatna. Bilo je neverovatno i još uvek ne mogu da poverujem", napisao je srećni momak.

Prijatelj koji se genijalno dosetio piva je izvesni Frančesko Kredo koji je identičnom pričom na "Tviteru" potvrdio simpatični susret.
"Spontanost sa kojom je govorio i način na koji se nosi pamtiću do kraja života i nositi u srcu. Jokić je jedinstven u današnjem svetu sporta", saglasni su prijatelji koji su imali čast da piju pivo sa sjajnim košarkašem.

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija