• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2023

11:50

Jokić briljirao, Denver izgubio posle drugog produžetka

profimedia

NBA

Jokić briljirao, Denver izgubio posle drugog produžetka

Podeli vest

Košarkaši Denvera nastavili su predsezonu porazom protiv Bulsa u Čikagu rezultatom 133:124.

Aktuelni šampioni NBA lige su poraženi tek nakon dva produžetka, a j regularni deo okončan  je rezultatom 122:122.

Glavni igrač Nagetsa Nikola Jokić na terenu je proveo 18 minuta i za to vreme upisao 17 poena (8/10 iz igre), uz šest skokova i četiri asistencije.

Posebno je navijače obradovala jedna njegova trojka, kada je uzeo loptu za zemlje, prešao polovinu i našao pravi prostor za šut.

Uz njega odličan je bio i  Stroter sa 16, Gilespi je imao 13, a Ki i Tajson po 10 poena.

U ekipi Bulsa Derozan je bio najefikasniji sa 19 poena, Lavin je ubacio 17, Karuzo 14, a Tejlor 10, koliko je imao i Vučević je uz četiri skoka i dve asistencije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija