• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2023

08:47

Jokić briljirao u poslednjem pripremnom meču! Malo je falilo za tripl-dabl (VIDEO)

profimedia

NBA

Jokić briljirao u poslednjem pripremnom meču! Malo je falilo za tripl-dabl (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Denver Nagetsa su savladali Los Anđeles Kliperse sa 103:90, u poslednjem pripremnom meču pred početak NBA lige.

Duel ova dva tima je bio veoma uzbudljiv i izjednačen do poluvremena (53:53), ali su Nagetsi u drugom deluz meč bili mnogo bolji i zasluženo su stigli do dvocifrenog trijumfa.

Dvostruki MVP NBA lige i aposolutni lider tima iz Kolorada, Nikola Jokić bio je najzaslužniji za pobedu za svoje ekipe. Srpski centar je za 28 minuta, ostvario dabl-dabl učinak sa 25 poena i 14 skokova, a pored toga je uspeo da upiše i osam asistencija, tako da mu je jako malo falilo da ima tripl-dabl učinak.

Jokić je do poluvremena na parketu proveo 17 minuta i tada je već imao 18 poena, sedam skokova i osam asistencija.  Ključan momenat se desio početkom treće četvrtine, kada je popularni "Džoker" pri rezultatu 58:57 pogodio za tri poena.

Ekipa iz Kolorada je tada stigla do +4, ubrzali su ritam, a ekipa iz Los Anđelesa to nije mogla da isprati što rezultiralo njihovim porazom.

U protivničkom timu najbolju partiju je pružio Našhon Hajlond koji je postigao 25 poena, uz sedam skokova i šest asistencija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija