• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2023

15:00

NBA pokrenula istragu zbog Hardena!

AP/Photo

NBA

NBA pokrenula istragu zbog Hardena!

Podeli vest

NBA istražuje izostanak Džejmsa Hardena sa prvog meča Filadelfije protiv Milvokija na gostujućem terenu

Ovaj slučaj prati Hardenov zahtev za prelazak u Los Anđeles Kliperse tokom leta, koji nije realizovan.

Nakon toga, usledili su nesporazumi između Hardena i uprave Filadelfije, a po navodima medijima nekoliko puta se nije pojvio na treninziima.

Nove NBA smernice zahtevaju od zvezda da budu dostupne za nacionalno televizirane utakmice, ali Harden nije bio na terenu.

Liga trenutno analizira informacije o Džejmsu Hardenu kako bi utvrdila da li postoji opravdan razlog za njegovo odsustvo sa utakmice, tako da ostaje pitanje da  li će biti kažnjen

Prvi prekršaj pravila o prisustvu može rezultirati kaznom od 100.000 dolara za ekipu,  osim u retkim i neuobičajenim okolnostima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija