• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2023

18:52

Priznao grešku i promenio ploču! Izvinjavam se Nikoli, on je jedan od najboljih svih vremena!

Tanjug/AP

NBA

Priznao grešku i promenio ploču! Izvinjavam se Nikoli, on je jedan od najboljih svih vremena!

Podeli vest

Pogrešio sam, on je istinska legenda NBA lige, poručio Amerikanac.

Godinama se Nikola Jokić bori protiv vetrenjača u NBA ligi budući da tamošnji mediji nikako da ga prihvate. Ipak, sjajne igre koje pruža počele su da "tope" njegove najveće kritičare među kojima je posebno istaknut Nik Rajt. 

Američki novinar prošle sezone nipodaštavao je uspehe Nikole Jokića i smatrao da on ne zaslužuje status legende. Međutim, njegovo mišljenje počelo je da se menja tokom plej-ofa, a konačno je priznao da je srpski košarkaš legenda nakon starta nove takmičarske godine i pobede Denvera nad Lejkersima. 

- Javno se izvinjavam Jokiću, i to sam uradio posle finala sa Majamijem, ali i sada. Definitivno je ušao u grupu košarkaša koji zaslužuju najveće poštovanje. Moje mišljenje je bilo da je jako dobar igrač, ali da nisam siguran da li zaslužuju da dobije epitet legende. Pogrešio sam, on je istinska legenda NBA. Očigledno da su ljudi videli bolje od mene celu situaciju vezano za Nikolu - rekao je Rajt. 

Foto: Tanjug/AP

 

U tom meču Nikola Jokić ostvario je tripl-dabl sa 29 poena, 13 skokova i 11 asistencija, a poznati košarkaški "stručnjak" smatra da je srpski košarkaš najbolji u eri posle Lebrona Džejmsa. 

- Moj kriterijum po čemu gledam su sledeća, prsten, ispadanje na startu plej-of. MVP trofeji, što se tiče Jokića, on spada u taj kriterijum i definitivno jedan je od najboljih svih vremena - podvukao je Amerikanac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija