• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2023

07:22

Bogdanović odličan u porazu Hoksa! Prvi poeni za Micića u NBA ligi!

Tanjug/AP

NBA

Bogdanović odličan u porazu Hoksa! Prvi poeni za Micića u NBA ligi!

Podeli vest

Trener Hoksa Kvin Snajder izgubio utakmicu protiv Njujorka.

Nažalost, prošlu sezonu Bogdana Bogdanovića u NBA ligi obeležile su brojne povrede. Srpski košarkaš vratio se  u finišu takmičarske godine, uhvatio zalet i tokom leta sa reprezentacijom Srbije napravio čudo na Mundobasketu. Bio je to odličan zamajac pred novu sezonu u dresu Atlante budući da na startu takmičarske godine kapiten "orlova" deluje preporođeno. 

Srpski košarkaš meč je završio sa 16 poena za 25 minuta uz dobar procenat iz igre 6/11. Ipak, to nije bilo dovoljno da ga u finišu meča vidimo na parketu budući da ga je trener Hoksa Kvin Snajder iz nekog razloga  zakucao za klupu. Epilog - još jedan poraz Atlante u drugom meču nove sezone pošto su u triler završnici bolji bili Njujork Niksi - 126:120. 

Epitet tragičara pripao je Tre Jangu koji je još jednom pokazao da nije timski igrač. Šuter Atlante večeras ništa nije mogao da pogodi, ali je forsirao i meč završio sa 4/16 iz igre. Sjajan je bio Deandre Hanter sa 27 koševa, a uz njega i Bogdanovića jedini vredan pažnje bio je Dežonte Marej sa 18. 

Sa druge strane Džejlen Branson zatrpao je koš Atlante sa 31 poenom, a sve to uz osam pogođenih trojki. Ar Džej Beret ubacio je 26. 

Još jedan srpski košarkaš večeras je pokazao da će imati šta da kaže u NBA ligi - Vasilije Micić. Plej Oklahome debitovao je u pobedi svog tima nad Klivlend Kavalirsima i došao do prvih poena "preko Bare".

Foto: Tanjug/AP

 

Micić je na parketu proveo šest poena minuta i upisao tri poena uz jednu asistenciju. Na šest minuta uspeo je da odmeni sjajnog Šei Gildžs Aleksandera koji je ubacio čak 34 koša uz 11 skokova. Pratio ga je Li Dort sa 25, a Čed Holmgren dodao je 16. 

Svoje veče imao je Donovan Mičel, ali populari "Spida" nije imao raspoloženog zaigrača. Američki reprezentativac ubacio je 43 koša, a jedini uz njega sposoban da ubaci poene bio je IVan Mobli koji je dao 14. 

U sastavu Oklahome i večeras je bio Aleksej Pokuševski, ali srpski košarkaš nije dobio minute. Identična situacija je i sa Nikolom Jovićem koji je bio u rosteru Majamija, no, nije ulazio na parket. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija