• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2023

14:14

Već kradu Jokiću MVP nagradu! Kampanja protiv Srbina je krenula, on je osuo prvi paljbu!

tanjug/ap

NBA

Već kradu Jokiću MVP nagradu! Kampanja protiv Srbina je krenula, on je osuo prvi paljbu!

Podeli vest

Konstantno dobre partije Nikole Jokića nisu bile dovoljne da ga analitičar ESPN-a, Džej Vilijams svrsta među favorite za MVP nagradu.

On je analizirajući situaciju istakao da su Džejson Tejtum i Kevin Durent glavni kandidati za MVP nagradu, a potpuno je preskočio Nikolu Jokića.

- Kada se priča o tome ko je sada glavni kandidat za MVP mislim da su tu u krugi Džejson Tejtum i Kevin Durent. Mislim da je KD imao opet sjajne poene protekle noći, dok je igra Džejsona Tejtuma otišna na sasvim drugi nivo. Ima mnogo više pikenrola, konstantan je, ima ga svuda. Boston je trenutno najbolji tim u ligi, u NBA. Igraju kao najbolji tim na istoku. Deluju veoma opasno u ofanzivi, i Holidej je ključan u njihovoj odbrani  - rekao je Vilijams.

Statistički, Nikola Jokić je peti po poenima, ima prosek od 30 poena po meču, ali je prvi po skokovima (13,9 prosek) i četvrti u asistencijama (8,4 po meču).

On je u top pet u sve tri najvažnije kategorije, dok je Durent četvrti po poenima (30,1), ali daleko van top pet u ostala dva ključna parametra. Tejtum je deveti po poenima (28,5), kao i u po asistencijama i skokovima.

Svedoci smo toga da je Džoel Embid praktično iskukao MVP nagradu prošle sezone, nadamo se da se neće desiti nova nepravda prema Srbinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija