• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2024

07:04

Agonija se nastavlja! Propast Bogdanove Atlante, Micić igrao 11 minuta

Tanjug/AP

NBA

Agonija se nastavlja! Propast Bogdanove Atlante, Micić igrao 11 minuta

Podeli vest

Bogdan Bogdanović pružio je solidnu partiju, ali je njegova Atlanta deklasirana od Vašingtona 127:99.

Bio je ovo drugi uzastopni poraz Hoksa, ček četvrti na pet poslednjih mečeva. Nije pomogao bi Bogdanović koji je utakmicu zavšio sa 14 poena, imao tri skoka i dve asistencije za oko 24 minuta koliko je proveo na parketu. Najefikasniji u ekipi Hoksa bio je Tre Jang sa 21 poenom.

Pobednički tim predvodio je Kajl Kuzma sa 29 poena, Džordan Pul je dodao 20. Utakmicu karijere odigrao je Izraelac srpskog porekla, Deni Avdija, nedostajala mu je jedna asistencija za tripl-dabl, pošto je imao 19 poena, 14 skokova i devet asistencija.

 

Hjuston je ubedljivo poražen od Bostona 145:113, a srpski centar Boban Marjanović je dobio samo šest minuta. Pored dva poena imao je i tri skoka. Turski centar Alpren Šengun je imao 19 poena. Na drugoj strani su briljirali  Džejlen Braun sa 32 poena i  Džejson Tejtum koji je dodao 27.

Vasilije Micić je u sigurnoj pobedi Oklahome nad Orlandom 112:100 igrao 11 minuta i ubacio sedam poena uz dve asistencije. Šaj Gildžus Aleksander je bio na prepoznatljivom nivou sa  37 poena. 

Milvoki Baksi su savladali Golden Stejt sa 129:118. Janis je ubacio 33 poena, a Demijan Lilard 27. U poraženom sastavu mladi Džonatan Kaminga je imao 28 poena. Čikago je bio bolji od San Antonia 122:116. Blistao je reprezentativac Crne Gore Nikola Vučević koji je bio najbolji igrač utakmice sa 24 poena, 16 skokova i pet asistencija. Dalas Meveriksi su bez Luke Dončića koji se oporavlja od povrede članka poraženi od Nju Orleans Pelikansa 118:108. 

 

NBA LIGA


Nedelja

Boston - Hjuston 145:113

Atlanta - Vašington 127:99

Memfis - Njujork Niks 94:106

Milvoki - Golden Stejt 129:118

Oklahoma - Orlando 112:100

Dalas - Nju Orleans 108:118

San Antonio - Čikago 116:122

Juta - Los Anđeles Lejkersi 132:125

 

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija