• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: A.K.

26.02.2024

06:05

Bogdanović briljira, ubacio 17 poena Orlandu! (VIDEO/FOTO)

Tanjug/AP Photo

NBA

Bogdanović briljira, ubacio 17 poena Orlandu! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Atlanta je u noći između nedelje i ponedeljka pobedila Orlando sa 109:92, naš reprezentativac Bogdan Bogdanović pružio je odličnu partiju.

 

Briljiraju Srbi u NBA ligi, pored Nikole Jokića i kapiten Srbije je bio u centru pažnje. U trijumfu Hoksa Bogdanović je postigao 17 poena, pogodio je i tri trojke iz pet pokušaja, iz igre je imao 5/11, dok je sakupio i pet skokova i tri asistencije.

 

 

Foto: Tanjug/AP Photo

Bogdan Bogdanović

 

Briljirao je i vodio ekipu do pobede sa 25 poena, uz 11 asistencija  Dedžounte Mari, Deandre Hanter je dao 18 poena, dok je sa 21 utakmicu završio Džejlen Džonson.

Kod tima s Floride Nemac Franc Vagner je imao 19, a poen manje dodao je Vendela Kartera, Kol Entoni je ubacio 15, a Džejlen Sags 14 poena. 

 

 

 

 

 

Vasilije Micić je imao dvocifren učinak u pobedi Šarlota protiv Portlanda 93:80.  Ubacio je 11 poena za 24 i po minuta koliko je proveo na parketu. Micić je imao samo jedan promašaj, a sakupio je i sedam asistencija i dva skoka.

Nik Ričards sa 21 poenom je bio najbolji u pobedničkom timu, Majlis Bridžis i Brendon Miler su ubacili 18, odnosno 17 poena. Kod tima iz Oregona, Deandre Ejton je postigao 26 poena i 19 skokova.

 

 

NBA LIGA

Nedelja

Filadelfija – Milvoki 98:119

Indijana – Dalas 133:111

Ponedeljak

Vašington – Klivlend 105:114

Atlanta – Orlando 109:92

Golden Stejt – Denver 103:119

Hjuston – Oklahoma 110:123

Nju Orleans – Čikago 106:114

Juta – San Antonio

Portland – Šarlot 

Los Anđeles Klipers – Sakramento 

 

 

Standings provided by Sofascore

.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija