• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

22.04.2024

07:16

Trener Lejkersa skovao plan! Nije iskoristio sve trikove u borbi sa Jokićem

tanjug/ap

NBA

Trener Lejkersa skovao plan! Nije iskoristio sve trikove u borbi sa Jokićem

Podeli vest

Darvin Hem, trener Los Anđeles Lejkersa, ima plan kako da zaustavi Nikolu Jokića, glavnu kariku Denver Nagetsa.

Srpski centar je vodio Denver do pobede u prvom meču plej-ofa NBA lige protiv LA Lejkersa sa 114:103. Najbolji igrač NBA lige bio je nerešiva enigma za "jezerdžije", utakmicu je završio sa 32 poena, 12 skokova, sedam asistencija i dve ukradene lopte. 

Ali, Hem kaže da nije iskoristio sve "trikove" koje je spremio u borbi sa Nikolom Jokićem i Denver Nagetsima. Posle meča je izjavio da tim ima još nekoliko načina na koji će da se prilagodi Jokićevoj igri. Kako prenosi novinar Jovan Buha, trener Lejkersa je izjavio da nije sve adute želeo da potroši u prvom meču. Ima plan za Srbina pred drugi duel, ali nije želeo da ga otkrije.  Prošle sezone je u šali rekao da je možda rešenje da Lejkersi kidnapuju Jokića, što je verovatno jedini način da im Srbin ne zagorča život, ali videćemo šta je smislio ove sezone.

 

 

 

 

Naredna utakmica igra se u noći između ponedeljka i utorka u 04.00 po našem vremenu. Nikola Jokić je glavni favorit za MVP nagradu, NBA liga je zvanično objavila da je kandidat za prestižno priznanje, pa će bez sumnje biti dodatno motivisan u drugom meču.

- Mislim da je naša odbrana u drugom poluvremenu bila neverovatna. Tako treba da igramo ako želimo nešto da postignemo. Ja samo pokušavam da pročitam igru. Ne forsiram je. Pokušavam da pronađem otvorenog igrača i da verujem u dodavanje, verujem u saigračeImamo takve sjajne odbrambene igrače kao što su Gordon i Poup. Ostali momci samo prate energiju. Oni su sjajni u sitnim detaljima igre, kao na primer, kada je Poup blokirao Dejvisa dva ili tri minuta pre kraja utakmice. To je tako mali detalj koji mnogo znači - rekao je Jokić posle prve pobed

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Višnja iz Gračaca je popadija i blogerka! Evo kako izgleda priprema za najradosniji praznik Vaskrs u porodičnoj kući Kostića!
Društvo

Višnja iz Gračaca je popadija i blogerka! Evo kako izgleda priprema za najradosniji praznik Vaskrs u porodičnoj kući Kostića!

Višnja Kostić iz Gračaca kod Vrnjačke Banje je majka četvoro dece, profesorka srpske književnosti i jezika i popadija! Uloga popadije u jednoj parohiji nije mala. Osim što što vodi računa da porodica sa četvoro dece živi u skladu sa tradicijom i pravoslavnim običajima, svom suprugu svešteniku Milanu Kostiću, pomaže u crkvenim poslovima i humanitarnom radu, a u tom cilju koristi društvene mreže...

03.05.2024

14:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija