• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2023

13:30

SVE ĆE DA PRŠTI! IBRA ZAPRETIO ĐOKOVIĆU, PA DOBIO ODGOVOR: Brate, spreman sam!

printscreen

Novak Đoković

SVE ĆE DA PRŠTI! IBRA ZAPRETIO ĐOKOVIĆU, PA DOBIO ODGOVOR: Brate, spreman sam!

Podeli vest

Zlatan Ibrahović je izazvao Novaka Đokovića da odmere snage u pedalu, pa je brzo dobio odgovor od prvog tenisera sveta.

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković odmara se u Portugalu sa suprugom Jelenom, proslavili su i njen rođendan, ali mu nije promakla prozivka na Instagramu.

Zlatan Ibrahimović je veliki prijatelj srpskog tenisera. Nedavno je otišao u penziju, bio je uz Srbina u finalu Rolan Garosa, a sad bi Ibra da odmeri snage sa prvim igračem sveta.

"Novače Đokoviću, kada god si spreman", napisao je Ibrahimović i tagovao mesto na kojem se priprema za spektakularni okršaj protiv Srbina.  Vrlo brzo je dobio odgovor.

"Može brate! Spreman sam!", poručio mu je Nole.

Foto: Instagram/Novak Đoković

 

Biće to pravi spektakl! Navijači jedva čekaju dule dva velika prijatelja u pedalu koji postaje sve popularniji širom sveta. Sličan je tenisu, a znamo da u tome nema ravnog Novaku Đokoviću. Srpski as, najbolji u istoriji "belog sporta", samo bi malo morao da se privikne na manji reket i nešto drugačija pravila. 

Ibrahimović je gledao finale Rolan Garosa u društvu Kilijana Mbapea, a rekorder u muškoj konkurenciji po broju grend slem titula mu se nakon osvajanja pehara obratio na srpskom.

- Ibra, ti i ja se znamo, ti si mi drugar - poručio mu je tada Nole, a Ibra mu je poslao srce.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija