• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2023

06:31

Hit! Bekam se uhvatio za glavu! Nole se smeška, šta li mu je rekao? (FOTO)

EPA

Novak Đoković

Hit! Bekam se uhvatio za glavu! Nole se smeška, šta li mu je rekao? (FOTO)

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković pobedio je Australijanca Džordana Tompsona u 2. kolu Vimbldona sa 3:0 i nastavio pohod ka odbrani titule u Londonu.

Imao je lepu uvertiru pred meč drugog kola naš teniser. Novak Đoković se pred početak drugog meča na Vimbldonu družio sa Dejvidom Bekamom.

Legendarni fudbaler ne propušta Vimbldon, posebno ne mečeve sedmostrukog šampiona, pa ga često možemo videti na mečevima srpskog tenisera.  Nole je u drugom kolu lako savladao Australijanca, a pre meča se dobro zabavio sa Bekamom.

Malo su proćaskali, a Nole je opet bio u svom modu. Poznati šaljivdžija je nešto rekao Bekamu i nasmejao ga, pa se ovaj uhvatio za glavu od smeha. 

 

 


Naravno, Novakovi fanovi na društvenim mrežama su se dobro zabavili pogađajući šta je Nole rekao Beksu. Tako je jedan napisao da je Nole nasmejao Bekama jer  rekao da Federer misli da je on GOAT, a Dejvid mu je odgovorio "O, baš si smešan", pa da je fudbaler počeo da se smeje kada je Nole prokomentarisao da je Ronaldo GOAT... 

Foto: AP PHOTO

 

 

Dejvid Bekam je potom pecnuo Novaka Đokovića, Vimbldon poistovećuje Rodžerom Federerom.

- Na Vimbldonu sa Gospodinom Vimbldonom - napisao je Bekam uz fotografiju sa Federerom. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija