• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2023

22:18

Nole nastavio da plovi po Jadranu! Evo gde srpski as sad odmara!

Informer

Novak Đoković

Nole nastavio da plovi po Jadranu! Evo gde srpski as sad odmara!

Podeli vest

Posle Crne Gore na red je došlo i Hrvatsko primorje.

Pauzu od turnira Novak Đoković (36) je definitivno odlučio da provede na Jadranu! Posle Crne Gore, kada ga je Informer ekskluzivno "uhvatio" i snimio kako odmara na plaži u poznatom leotvalištu Portonovi, naredna destinacija najboljeg srpskog tenisera je Hrvatska.

Tačnije, Nole je odlučio da poseti Dubrovnik, gde je sa svojom jahtom "Dijana", koje nosi ime po njegovoj majci, uplovio danas u popodnevnim časovima u Grušku luku. Čim se usidrio i izašao na obalu, okupirali su ga obožavaoci, a on je bio vidno raspoložen i svima je izašao u susret za fotografisanje.

Foto: printscreen

 

Kako prenosi portal "Dubrovački dnevnik", našeg asa je dočekao i direktor Luke Dubrovnik Željko Raguž sa ćerkicom, pa mu je lično poželeo dobrodošlicu. I prošle godine je rekorder po broju grend slem trofeja boravio u jednom od najluksuznijih letovališta na Jadranu.

Podsetimo, juče je Informer objavio ekskluzivne video-snimke Novaka Đokovića kako puni baterije u Herceg Novom. Posle poraza u finalu Vimbldona od Karlosa Alkaraza naredni izazov drugi reket sveta imaće na mastersu u Sinsinatiju, koji će se odigrati od 13. do 20. avgusta.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija