• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2023

21:35

Počela Novakomanija! Ludnica u Čikagu, Srbi napravili feštu: Stiže nama naš Nole! (VIDEO+FOTO)

EPA Images

Novak Đoković

Počela Novakomanija! Ludnica u Čikagu, Srbi napravili feštu: Stiže nama naš Nole! (VIDEO+FOTO)

Podeli vest

Odmor posle osvajanja Vimbldona se polako privodi kraju, pred Novakom Đokovićem su nove obaveze. igrati na mastersu u Sinisinatiju, koji počinje 13. avgusta (posle čega od 28. sledi poslednji grend slem u sezoni, Ju-Es open).

Najbolji teniser sveta igraće na Mastersu u Sinisinatiju, koji počinje 13. avgusta, a posle njega od 28. sledi poslednji grend slem u sezoni, Ju-Es open..

Dobro je poznato da Noleta u Americi nije bilo od izbijanja pandemije. Usled svima znanih zdravstvenih uslova koje Đoković nije ispunjavao, nije mogao da stupi na američko tle, ali sada više nema takvih problema. Upravo zato su Srbi koji u SAD žive prilično radosni što će, posle isuviše duge pauze, moći da bodre najboljeg na svetu.

 

 

Naši ljudi preko "bare", tačnije u Čikagu već su počeli da se okupljaju i da slave Đokovićev dolazak:

- Juče, ispred jednog kafića, Novakovi navijači iz Čikaga, svih generacija, okupili su se da proslave povratak Đokovića u SAD! Bilo je predugo (ovo čekanje), nedostaje nam. Jedva čekamo i turnir u Sinsinatiju i Ju-Es open. Dobro nam došao opet, najbolji teniseru svih vremena (GOAT)! - poručuje jedna od čikaških navijačica Noleta, inače Amerikanka.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija