• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2023

08:09

Šiptari pljuju Ritu Oru zbog Novaka! Naljutila ih je jer mrze Srbina iz dna duše!

EPA/informer

Novak Đoković

Šiptari pljuju Ritu Oru zbog Novaka! Naljutila ih je jer mrze Srbina iz dna duše!

Podeli vest

Rita Ora u društvu Novaka Đokovića, osmeh od uha do uha, neće joj to Albanci oprostiti, s obzirom na to koliko mrze najboljeg tenisera sveta ikada.

Finale Svetskog prvenstva u ragbiju privuklo je veliku pažnju svetskih medija i ljubitelja sporta, a među prisutnima na stadionu u Parizu bio je i Novak Đoković, koji tokom naredne nedelje igra na mastersu.

Srpski teniser je viđen u društvu Rite Ore, poznate britanske pevačice albanskog porekla,  rođene u Prištini, na Kosovu i Metohiji.  Snimak njih dvoje sa stadiona iznenadio je mnoge, a britanski Dejli Mejl podseća da je ona tamo bil zbog supruga. Taika Vaititi je Novozelanđanin povezan sa nacionalnim timom svoje domovine, preko platforme NZR+, a još uvek se ne zna da li je tamo Rita Ora otišla sa Đokovićem ili su se tamo sreli slučajno.

 

Foto: printscreen Sport klub

Rita Ora i Novak Đoković

 

Rita Ora je bila presrećna, ko ne bi bio, kada je druži sa najboljih teniserom ikada, ali našla se na udaru Šiptara koji joj ovo neće zaboraviti. Portal Sport Express nije imao milosti prema pevačici. 

"Rita Ora je nedavno kritikovana, jer se pojavila na sceni sa zastavom Srbije na ramenu. Izvinila se i rekla da nije znala kojoj zemlji pripada zastava koju joj je bacio fan na scenu.  Nedavno su na koncertu albanske pevačice, prikazane slike nekih poznatih ličnosti, a Rita Ora je oponašala svoje mišljenje o njima. Kada se pojavio Novak Đoković, njena reakcija je bila jasna, nije joj se svidelo ono što je videla i zatražila je promenu slike. Međutim, danas su je kamere snimile kako sedi pored srpskog tenisera. Gledali su finale u ragbiju jedno pored drugog, a lice Rite Ore je bilo nasmejano. Trenutak koji se nije svideo albanskoj javnosti, pogotovo znajući patriotizam kojim se Ora uvek trudila da se predstavi. Možda je dvoglavi orao na koncertu samo simbol za prodaju", stoji u njihovom tekstu.

"Telegrafi" piše da je Nole najomraženiji lik u Albaniji, pa je jasno zašto su posle fotografija sa Srbinom svi ljuti na pevačicu.

"Svetska zvezda Rita Ora napravila je skandal koji će naljutiti njen albanski narod. Nekoliko meseci nakon što je tokom koncerta u Mađarskoj uzela zastavu Srbije, sada se fotografisala pored najomraženijeg lika u Albaniji. Reč je o srpskom teniseru Novaku Đokoviću, čije je poreklo takođe sa Kosova. Zajedno si bili na stadionu i gledali utakmicu Svetskog prvenstva i ragbiji između Južne Afrike i Novog Zelanda", piše portal "telegrafi.com.

Portal "Kohaditore" piše da je Rita Ora bila u društvu srpskog nacionaliste - Novaka Đokovića.

"Đoković je poznati srpski nacionalista, koji je pružio podršku ubijenim teroristima koji su 24. septembra napali policiju u Banjskoj", navodi prištinski portal "Kohaditore". 

Podsetimo, prvi teniser sveta oprostio se od Srba koji su krajem septembra ubijeni na Kosovu i Metohiji. Naš teniser je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se vide građani ispred Hrama Svetog Save dok odaju počast sunarodnicima, herojima, stradalim u okršaju sa tzv. kosovskom policijom u nedelju u selu Banjska.

"Svaka suza Boga moli, svakog Srbina duša boli", pisalo je na fotografiji koju je Novak podelio.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija