• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2023

09:22

Italijan poslao Noleta u polufinale, pa zabrinuo navijače: Potreban mi je restart!

EPA Images

Novak Đoković

Italijan poslao Noleta u polufinale, pa zabrinuo navijače: Potreban mi je restart!

Podeli vest

Italijanski teniser Janik Siner sinoć je pobedio Holgera Runea u 3. kolu grupne faze na Završnom mastersu, a taj trijumf obezbedio je Novaku Đokoviće učešće u završnici ovog turnira u Torinu.

Da je kojim slučajem Rune slavio, Novak bi završio takmičenje i tako okončao turnir u grupnoj fazi. Sineru pobeda nije bila neophodna, jer je još ranije obezbedio plasman u polufinale, ali je pokazao da ne želi da kalkuliše i tako je pomogao Noletu, koji će sada biti u prilici da se bori za novi trofej.

Italijan je u toku meča sa Runeom osećao velike tegobe, pošto su ga bolela leđa. Ipak, sve to je pregurao i na kraju zabeležio trijumf u tri seta. Četvrti teniser sveta kaže da je na njegovo samopouzdanje uticao i nedavni trijumf nad Novakom, koji je srpskom asu značajno zakomplikovao put u završnicu.

Foto: profimedia

 

 

Malo sam osetio bol u leđima u drugom setu, kao neki klik posle jednog pokreta, ali prošlo je, sve je u redu sa telom. Bilo mi je važno da se resetujem posle pobede nad Novakom, da se borim od starta, jer dosad nisam pobedio Holgera. Od drugog seta je servirao mnogo bolje, ovo je pozitivna pobeda - kaže Siner.

On je zasad ostvario sve tri pobede, pošto je pre Novaka i Runea savladao i Stefanosa Cicipasa. Kako kaže, zbog dobrih rezultata oseća pritisak, ali to nije nešto sa čime ne može da se nosi.

Poseban osećaj, privilegija. Malo više pritiska, ali pozitivnog pritiska. Volim da sam u takvoj situaciji i mislim da sam se dosad dobro nosio sa svime. Publika mi daje mnogo snage, pogotovo kad se pomalo mučim na terenu - ističe Siner.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija