• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.11.2023

20:00

KRAJ: Novak je u finalu!

profimedia

Novak Đoković

KRAJ: Novak je u finalu!

Podeli vest

Uživo pratite meč Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza u borbi za finale Završnog mastersa u Torinu!

NOVAK ĐOKOVIĆ - KARLOS ALKARAZ   2:0 (6:3, 6:2)

 

UŽIVO: 

Drugi set: 

6:2 - KRAJ! NOvka Đoković je u finalu Završnog mastersa u Torinu! 

5:2 - BREJK! Novak Đoković u narednom gemu servira za plasman u finale! 

4:2 - Kapa dole! Imao je Alkaraz dve brejk lopte, čitava dvorana bodrila je Španca, a onda spektakl Novaka Đokovića. Srpski teniser vezuje četiri poena i povećava prednost, tražio je Nole da čuje šta navijači misle o tome, ali su ostali suzdržani. 

Foto: Tanjug/AP

 

3:2 - Uspeva Alkaraz da prekine niz Novaka Đokovića iako je srpski teniser ponovo bio na pragu brejka. 

3:1 - Potvrđuje srpski teniser brejk, imao je Alkaraz šansu da odmah uzvrati, ali se Nole na pravi način odbranio. 

2:1 - BREJK! Bravo, majstore! Srpski teniser odmah oduzima servis španskom teniseru i sada je put ka finalu Završnog mastersa u Torinu otvoren! 

1:1 - Po istom receptu Novak Đoković dolazi do izjednačenja. Ništa se već neko vreme Alkaraz ne pita kada servira srpski teniser. 

0:1 - Prekida Karlos Alkaraz seriju Novaka Đokovića i dolazi do prvog gema na startu drugog seta. 

Foto: Tanjug/AP

Prvi set:

6:3 - TAKO JE! Novak Đoković osigurava brejk i završava prvi set u svoju korist! Bolji početak nismo mogli da zamislimo! 

5:3 - BREJK! EVO GAAAAAA! Novak pravi ključan korak ka osvajanju prvog seta!

4:3 - Sada jedan lagan gem za Đokovića, bilo je potrebno srpskom teniseru ovo nakon nekoliko teških gemova. 

3:3 - Čeka se šansa Đokovića da oduzme gem Alkarazu, Španac je za sada siguran na svom servisu. 

3:2 - IDEMOOOOOO! Pretio je Alkaraz ponovo, želeo da napravi brejk, a onda dva spektakularna poena Đokovića za vođstvo. Eksplodirala je dvorana u Torinu! 

2:2 - Uzvraća Karlos Alkaraz istom merom, bez izgubljenog poena dolazi do izjednačenja. 

Foto: EPA

 

2:1 - Ovo je bilo potrebno Novaku, Đoković dolazi furiozno do svog servis gema i ponovo ima minimalnu prednost. Utisak je da je i publika na strani srpskog tenisera.

1:1 - Siguran početak i Alkaraza, uspeo je Đoković da dođe samo do jednog poena. Start meča obećava još jedan epski meč dvojice majstora. 

1:0 - Dobro je! Imao je Karlos Alkaraz dve vezane brejk lopte već u prvom gemu, ali se Novak zahvaljujući servisu odbrani i nakon "djusa" stekao rano vođstvo protiv Španca. 

Prvi servira Novak Đoković, sve je spremno za početak novog istorijskog duela. 

21:00 - Dvojica igrača napokon su na terenu! 

20:47 - Privode kraju dvojica tenisera zagrevanje pred novi istorijski meč. 

20:31 - Sjajna atmosfera je u torinskoj dvorani, kroz 15ak minuta očekuje se da Đoković i Alkaraz izađu na teren. Očekuje se da nešto veću podršku ima srpski teniser...

20:08 - Srpski i španski teniser do sada su se sastali četiri puta i skor je 2:2. Alkaraz je bio bolji u polufinalu Madrida prošle sezone, a ove godine slavio je u finalu na Vimbldonu. Sa druge strane, Đoković je obe pobede upisao u 2023. Prvu u polufinalu Rolan Garosa, a potom u istorijskom finalu Sinsinatija koje je trajalo više od tri i po sata!

Foto: Tanjug/AP

 

20:04 - Novak Đoković je svoje mesto u polufinalu osigurao pobedama nad Hubertom Hurkačom i Holgerom Runeom, ali je u drugom kolu doživeo poraz od Janika Sinera zbog čega je kao drugi izašao iz "zelene grupe". Sa druge strane, Karlos Alkaraz je bio bolji od Danila Medvedeva i Andreja Rubljova, no, i on je doživeo jedan neuspeh pošto ga je u prvom kolu nadigrao Aleksander Zverev. 

20:00 - Dobro došli na lajv prenos polufinalnog meča Završnog mastersa u Torinu između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza. Sve detalje sa ovog duela možete pratiti uživo uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Skupština zaseda sutra! Zakazana sednica o dopunama Zakona o biračkom spisku!
Politika

Skupština zaseda sutra! Zakazana sednica o dopunama Zakona o biračkom spisku!

Sednica Skupštine Srbije, na kojoj će se raspravljati o dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, kojima se predviđa da građani koji su promenili prebivalište u poslednjih 11 meseci ne mogu da glasaju na novoj adresi, zakazana je za petak, 10. maj u 14 sati.To će, kako se navodi u saopštenju Skupštine Srbije, biti prva od pet tačaka dnevnog reda, a predlog dopuna tog Zakona podnelo je 37 poslanika.

09.05.2024

16:05

Mandić: Srpski poslanici će predložiti Rezoluciju o Jasenovcu!
Politika

Mandić: Srpski poslanici će predložiti Rezoluciju o Jasenovcu!

Nakon što je premijer Crne Gore Milojko Spajić potvrdio da će zvanična Podgorica u Generalnoj skupštini UN glasati za Rezoluciju o Srebrenici, predsednik crnogorskog parlamenta Andrija Mandić je najavio da će politički predstavnici srpskog naroda predložiti usvajanje Rezolucoje o genocidu u Jasenovcu i izrazio očekivanje da će ona biti usvojena.

09.05.2024

16:05

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija