• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2023

19:50

Novakov trener objavio kada kreću pripreme na narednu sezonu: On, on je fenomen!

EPAImages

Novak Đoković

Novakov trener objavio kada kreću pripreme na narednu sezonu: On, on je fenomen!

Podeli vest

Đokovićeva motivacija nikada ne pada, poručio Paniki.

Nije 2022. godina bila uspešna za Novaka Đokovića najviše zbog problema oko vakcinacije. Ipak, odluke vlasti širom sveta koje su direktno uticale na njegovu karijeru nisu ga omele, naprotiv, srpski teniser se u  2023. vratio motivisaniji nego ikad i na terenu dokazao da je GOAT. 

Osvojio je Đoković u sezoni za nama tri grend slem titule. 2023. završio je trijufom na Završnom mastersu u Torinu, ali nažalost i porazom Srbije u polufinalu Dejvis kupa. 

Nakon eliminacije u Malagi Đoković je rešio da uzme zasluženi odmor, ali vremena  nema mnogo. Naime, kondcioni trener najboljeg tenisera svih vremena - Marko Paniki, držao je predavanje na teniskoj akademiji Oltrepo u Kodevilji i tom prilikom otkrio kada se Nole vraća na trening. 

- Njegova motivacija je uvek najveća, ne pada. Sa treninzima počinjemo 10. decembra. Onda on ide u Australiju i startuje novu sezonu - rekao je Paniki, a potom dodao. 

Foto: EPAImages

 

- Razloga je više, ali svako razmatranje mora poći od toga da je Nole genetski fenomen. Onaj koji je sposoban da sve radi jednostavno i u kontinuitetu, ali i sposoban da radi ono što drugi nisu. Nije uvek moguće kopirati ga. 

Novak Đoković će do kraja godine odigrati revijalni meč 27. decembra protiv Karlosa Alkaraza u Rijadu. Očekuje se da se potom uputi u Australiju gde ga očekuje nastup na Junajted kuppu u Pertu gde naša reprezentacija igra protiv Kine i Češke. 

Naravno, prvi veliki cilj na startu 2024. godine biće osvajanje 11. titule na Australijan openu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Bregar: Presudile su sudije!
Ostali sportovi

Bregar: Presudile su sudije!

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar izjavio je večeras u Herningu da je njegov tim imao šanse da pobedi Poljsku na Svetskom prvenstvu.

07.12.2023

20:33

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija