• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.01.2024

22:30

Novakov protivnik nema sponzora, a evo šta Srbin na to kaže! Pitao sam se...

Tanjug/AP

Novak Đoković

Novakov protivnik nema sponzora, a evo šta Srbin na to kaže! Pitao sam se...

Podeli vest

Novak Đoković u toku noći, ne pre 3.30, igra protiv Francuza Adrijana Manarina koji je po mnogo čemu specifičan, a sada je i Srbin prokomentarisao njegovu jedinstvenost.

Četiri puta sastajali su se prvi reket sveta i veteran iz Francuske, trenutno 19. na ATP listi.

Sva četiri puta slavio je Nole i sada je favorit, ali i njegov protivnik privlači dosta pažnje.

Manarino se pred svaki meč trudi što je duže moguće da ne sazna ko mu je naredni protivnik, pa zamoli i novinare da mu ne otkriju.

Nema sponzora, pa na teren izlazi u običnom šortsu i majici, na šta nije imun ni naš Nole!

U svom stilu je prokomentarisao neobičnog Manarina.

- Baš sam se pitao koju majicu nosi, posle su uveličali, pa sam video da je u pitanju LuluLemon (kanadska marka sportske opreme, prim. nov.). Oni stvarno imaju udoban, prijatan materijal, ne znam sponzorišu li ga. Drugačiji je Manarino, i načinom na koji igra i ličnošću. Veoma je nezgodan igrač, možda u ovim trenucima igra i tenis života. Dobro se kreće, svi znaju koliko je konstantan bekhendom, zaista retko pravi greške. Igra izuzetno ravno, gotovo da nema spina u njegovoj igri. Znam šta mu odgovara, šta mu ne odgovara. Nismo dugo igrali jedan protiv drugog, ali pripremiću se dobro - rekao je Nole.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31