• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2024

11:12

Novak oduševljen! Čuveni guru posetio srpskog asa u Melburnu i poručio ovo! (FOTO)

printscreen

Novak Đoković

Novak oduševljen! Čuveni guru posetio srpskog asa u Melburnu i poručio ovo! (FOTO)

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković je dan posle plasmana u svoje 11. polufinale Australijan opena imao priliku i da upozna čuvenog gurua iz Indije - Sadgurua.

 

Planetarno popularni guru poželeo je da dođe u Melburn i na delu vidi najboljeg tenisera svih vremena.

Opčinjen je čovek kojeg prati više od 11.000.0000 ljudi širom sveta na društvenim mrežama likom i delom Novaka Đokovića i nije se libio da to javno kaže.

 

 

 

 

"Prelepo druženje sa Novakom Đokovićem. Ostati više od dve decenije na vrhuncu svojih mogućnosti u neverovatno konkurentnom teniskom krugu je izvanredno. Vaša posvećenost i razumevanje tela i uma predstavljaju izvanredan primer za druge koji to mogu da prate. Sve najbolje u predstojećim mečevima" - poručio je Sedguru.

Takođe, Guru je Novaku darovao i njegovu knjigu "Karma".

Novak se ubrzo oglasio na svom Instagramu i zahvalio je indijskom guruu, što je bio na njegovom meču.

Foto: printscreen

 

 

 

"Hvala ti Sadguru za posetu i što si gledao moj meč" - poručio je srpski as.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija