• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2024

22:52

Pakao! Novak saznao rivale u Indijan Velsu! Teže ne može!

EPA-EFE/LARRY W. SMITH

Novak Đoković

Pakao! Novak saznao rivale u Indijan Velsu! Teže ne može!

Podeli vest

Novak Đoković započeo je danas 411. nedelju na prvom mestu ATP liste, čime je nastavio da uvećava sopstveni rekord.

Đoković na prvom mestu ATP liste ima 9.855 bodova. Srpski teniser ima 600 bodova više u odnosu na drugoplasiranog Španca Karlosa Alkaraza, koji je sakupio 9.255 poena.

Sledeći turnir na kome će Novak učestvovati je Masters u Indijan Velsu, a u kalifornijskoj pustinji ga čeka posao možda teži nego na Australijan openu.

Uostalom, pogledajte i sami 20 potencijalnih Noletovih rivala iz vrha svetskog rangiranja:

Karlos Alkaraz (drugi na ATP listi)

Danil Medvedev (3.)

Janik Siner (4.)

Andrej Rubljov (5.)

Aleksander Zverev (6.)

Holger Rune (7.)

Hubert Hurkač (8.)

Tejlor Fric (9.)

Stefanos Cicipas (10.)

Aleks de Minor (11.)

Kasper Rud (12.)

Grigor Dimitrov (13.)

Frensis Tijafo (14.)

Tomi Pol (15.)

Ben Šelton (16.)

Adrijan Manarino (17.)

Karen Hačanov (18.)

Kameron Nori (19.)

Nikolas Jari (20.)

Igo Umber (21.)

Štaviše, svih 75 igrača koji su rangirani od 1. do 75. mesta ATP liste (uključujući i Lasla Đerea (35.), Miomira Kecmanovića (40.) i Dušana Lajovića (53.)) su prijavljeni za ovaj turnir.

Spisak učesnika sadrži i bivše grend slem šampione. Tu je Stan Vavrinka, trenutno 57. na svetu, ali i Rafael Nadal, koji je propustio Australijan open zbog povrede.

Poput Rafe, na turniru će učestvovati još dvojica igrača sa "popustima" zbog zdravstvenih tegoba koje su ih bile zadesile, Denis Šapovalov i Miloš Raonić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kina visoko ceni rezultate koje Srbija ostvaruje! Zajednička izjava Vučića i Sija pravi pokazatelj čeličnog prijateljstva
Politika

Kina visoko ceni rezultate koje Srbija ostvaruje! Zajednička izjava Vučića i Sija pravi pokazatelj čeličnog prijateljstva

Predsednici Srbije i Kine Aleksandar Vučić i Si Đinping, potpisali su danas Zajedničku izjavu Republike Srbije i Narodne Republike Kine o produbljivanju i podizanju sveobuhvatnog strateškog partnerstva i izgradnji zajednice Srbije i Kine sa zajedničkom budućnošću u novoj eri, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

08.05.2024

20:56

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija