• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

26.02.2024

20:21

Svi se pitaju ko su devojke koje grle Noleta! Ovo je iznenađujuća istina o njima (FOTO/VIDEO)

printscreen instagram

Novak Đoković

Svi se pitaju ko su devojke koje grle Noleta! Ovo je iznenađujuća istina o njima (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Najbolji teniser sveta sigao je u Ameriku kako bi od 6. marta učestvovao na mastersu u Indijan Velsu, a slobodno vreme iskoristio je da ode na fudbal gde je bio na meti mnogih fanova.

On je u društvu čuvenog srpskog košarkaša Vlada Divca gledao meč MLS lige LA Galaksi - Inter Majami (1:1).

Nole je sa Divcem i sinom Stefanom bodrio Dejana Joveljića koji nastupa za LA Galaksi, ali i gledao na delu slavnog Argentinca Lea Mesija.

Navijači su ga sve vreme opsedali da se slikaju, a na jednom snimku se vidi kako mu prilaze i dve simpatične devojke.

Srpski navijači odmah su se zapitali ko je u pitanju, s obzirom na to da je jasno da su javne ličnosti jer su dobile mesta blizu Novaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

U pitanju su američke fudbalerke Kristen Pres (35) i Tobin Hit (35), velike zvezde u svojoj zemlji i dvostruke šampionke sveta sa nacionalnim timom, 2015. i 2019.

Reprezentativke Sjedinjenih Američkih Država bile su oduševljene Novakom, ali i Srbin njima jer je snimak upoznavanja podelio na svom profilu i tagovao ih.

Zanimljivo je i da su njih dve u vezi nekoliko godina.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija