• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

08.03.2024

07:29

Novakova izjava će zaprepastiti rivale: Da li je ovo moguće?!

EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Novak Đoković

Novakova izjava će zaprepastiti rivale: Da li je ovo moguće?!

Podeli vest

Prvi teniser sveta, Novak Đoković, nije isključio mogućnost da učestvuje i na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 2028. godine.

Svi se pitaju koliko dugo će trajati karijera našeg asa, a najnovijom izjavom dokazao da za njega granice ne postoje. Iako će tada imati čak 41 godinu, Nole ne isključuje činjenicu da se i tada aktivno bavi tenisom.

- Sve je na kartama, samo ne znam koliko mi je karata ostalo! Još je daleko do razmišljanja o Olimpijskim igrama u Los Anđelesu, ali pomisao na to me, naravno, uzbuđuje. Voleo bih da igram to, ali još uvek ne mogu da se posvetim tome - rekao je Đoković

Svestan je Srbin da nije više u dvadesetim godinama, ali po njegovim rečim nema nameru da stane.

- Postaje sve teže i teže, ali ja i dalje volim ovaj sport i još uvek se takmičim na najvišem nivou. Još uvek sam broj jedan, tako da trenutno osećam da želim da nastavim dalje, da nastavim da pokušavam da napravim više istorije - dodao je Đoković.

Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Novak Đoković

 

Uporedio je svoja dva najveća rivala Rodžera Federera i Rafaela Nadala sa današnjim najžešćim protivnicima, Karlosom Alkarazom i Janikom Sinerom.

- Za naš sport je lepo što smo imali neverovatna rivalstva koja su obeležila neverovatne dve decenije. S obzirom na to da se Rodžer povukao, a Rafa uopšte ne igra mnogo, čudan je osećaj. Pokušavam da pronađem novog rivala i imao sam nekoliko sjajnih mečeva sa Kalosom Alkarazom i Janikom Sinerom u poslednje vreme, ali Rodžer i Rafa su i dalje dva najveća rivala koje sam ikada imao - zaključio je Novak.

Srbin je trenutno u Sjedinjenim Američkim Državama gde će u subotu igrati protiv Aleksandra Vukića u sklopu drugog kola Indijan Velsa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija