• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.03.2015

18:29

PARTIZANU DERBI Mandić potopio Crvenu zvezdu - 12:9

Ostali sportovi

PARTIZANU DERBI Mandić potopio Crvenu zvezdu - 12:9

Podeli vest

Mladi Kotoranin sa pet golova bio najefikasniji u bazenu

 

 

Partizan je potopio Crvenu zvezdu na dno bazena na Banjici! Crno-beli su dobili drugi ovosezonski derbi i zabeležili novu pobedu u regionalnoj vaterpolo ligi - 12:9 (4:2, 2:2, 2:1, 4:4). Prvi meč večitih rivala završen je bez pobednika - 8:8.

Crno-beli su od starta diktirali ritam, poveli sa 3:0 i tu razliku uspešno čuvali do kraja. Čak su u poslednjoj četvrtini došli do najubedljivijeg vođstva - 12:7.

Najbolji igrač utakmice bio je srpski reprezentativac Dušan Mandić, koji je postigao pet golova za Partizan, dok je kod Zvezde bolji od ostalih bio Strahinja Rašović sa tri pogotka.

Partizan je sredinom treće četvrtine ostao bez trenera na klupi, pošto je Vladimir Vujasinović isključen zbog protesta.

Na tabeli regionalne lige, u plej-ofu, Partizan i Zvezda zauzimaju šesto i sedmo mesto sa po 10 bodova (tri pobede, jedam remi).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija