• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

28.03.2015

12:43

OLIVERA JEVTIĆ OPLJAČKANA i zarobljena u Keniji

Ostali sportovi

OLIVERA JEVTIĆ OPLJAČKANA i zarobljena u Keniji

Podeli vest

Oliveri Jevtić su uzeli sve što je imala kod sebe, novac, telefon, dokumenta, kamere, sve što je imala u rancu


Srpska atletičarka Olivera Jevtić pokradena u Keniji i čeka nova dokumenta kako bi mogla da se vrati u Srbiju. Olivera je u kampu Iten kod grada Eldoret što je oko sat vremena letom od Najrobija, preneo je za Kurir njen trenera Slavko Kuzmanović.

Oliveri su uzeli sve što je imala kod sebe, novac, telefon, dokumenta i kamere.

- Olivera je dobro, to je najvažnije. Na sreću, nije bila tu kad se pljačka dogodila. Odmah se uspravila i nastavila sa pripremama, a to je najvažnije. Zbog jake zime morala je u Keniju na pripreme i promenila je kamp u kom trenira. Finansijska situacija je takva da je odustala od uobičajenog i radila u kampu Silvije Kibet. Ispostavilo se da on nije siguran - rekao je Kuzmanović.

Olivera bi trebalo do 1. aprila dobije neophodna dokumenta za povratak kući. 

- Veliku pomoć joj pruža klupski drug Aleksandar Milovanović, na čiji račun smo poslali novac kako bi mogla da preživi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija