• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: TMZ Sports

23.04.2015

22:02

LUDILO! Za 60 sekundi prodato 14.000 karata za "meč veka"!

Ostali sportovi

LUDILO! Za 60 sekundi prodato 14.000 karata za "meč veka"!

Podeli vest

Sve ulaznice za boks "meč veka" između Flojda Mejvedera džuniora i Manua Pakjaoa (2. maj) rasprodate su preko interneta za 60 sekundi! Svih 14.000 karata, koliko je pušteno u prodaju

 

 

Zvuči neverovatno, ali su američki novinari takođe pokušali preko interneta da kupe ulaznice, međutim, već minut nakon što je označen početak prodaje, nije bilo moguće pazariti nijednu jedinu kartu!

U prodaji se našlo 14.000 ulaznica po cenama od 1.500 do 7.500 dolara, dok one najskuplje, od 10.000 dolara nisu išle u prodaju, a bilo ih je 1.100 komada.

Očekuje se da će se veliki broj karata naći u prodaji na crnom tržištu, a procena je da će cena dostići i neverovatnu sumu od 80.000 dolara!

Samo od prodaje ulaznica na blagajnama, zarada od ovog meča će biti okruglo 100 miliona dolara, a barem još toliko se očekuje od televizije, pošto meč ide preko kanala "plati pa gledaj" (pej per vju).

Public

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija