• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.04.2015

17:52

BREJK CRNO-BELIH VATERPOLISTA  Zvezda - Partizan 7:9

Ostali sportovi

BREJK CRNO-BELIH VATERPOLISTA Zvezda - Partizan 7:9

Podeli vest

Vaterpolisti Partizana pobedili su danas kao gosti Crvenu zvezdu sa 9:7 i izjednačili rezultat u polufinalnoj seriji plej-ofa Superlige na 1:1

 

 

 

Ekipa Vladimira Vujasinovića vratila je brejk Zvezdi, koja je u prvom meču bila ubedljiva sa 9:4, pa će 6. maja majstorica na bazenu na Banjici odlučiti finalistu.

U prvom poluvremenu igralo se gol za gol, a vaterpolisti Partizana su četiri puta stizali vođstvo crveno-belih. Preokret gostiju usledio je sredinom treće deonice, kada je raspoloženi Draško Gogov sa dva gola doneo prednost, koju njegov tim nije ispuštao do kraja meča.

Upravo je Gogov bio najefikasniji igrač meča sa tri gola, dva je dao Dušan Mandić, dok je u redovima crveno-belih najbolji bio Strahinja Rašović sa tri pogotka.

U drugom polufinalnom duelu večeras od 19 sati u Novom Sadu Vojvodina dočekuje Radnički, a Kragujevčani imaju vođstvo od 1:0 u seriji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija