• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.05.2015

15:11

"PLJUŠTE" MEDALJE NA EP Srebro za Grujića i Novakovića

Ostali sportovi

"PLJUŠTE" MEDALJE NA EP Srebro za Grujića i Novakovića

Podeli vest

Grujić i Novaković završili su trku za 32,292 sekundi, iza prvoplasiranih Nemaca Ronalda Rauha i Toma Libšera (32,224)

Srpski kajakaši Nebojša Grujić i Marko Novaković osvojili su danas srebrnu medalju u u disciplini K-2 na 200 metara na šampionatu Evrope u češkim Račicama.

Grujić i Novaković završili su trku za 32,292 sekundi, iza prvoplasiranih Nemaca Ronalda Rauha i Toma Libšera (32,224).

To je šesta medalja za Srbiju u današnjem programu, a ukupno sedma na prvenstvu, čime je postavljen novi rekord.

Prethodno je Marko Dragosavljević odbranio titulu šampiona Evrope u disciplini K-1 na 200 metara, Dejan Pajić osvojio je bronzu u disciplini K-1 na 500 metara, Milica Starović i Dalma Benedek Ružičić jučerašnjoj bronzi u disciplini K-2 na 1.000 metara pridodale i bronzu na dvostruko kraćoj deonici. 

Nikolina i Olivera Moldovan stigle su do bronze u disciplini K-1 na 200 metara, a Nikolina je sama u istoj disciplini osvojila treće mesto, trku je završila za 41,516 sekundi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija