• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.05.2015

17:41

NARKO-AFERA Ana će morati da izdržava Rađena

Ostali sportovi

NARKO-AFERA Ana će morati da izdržava Rađena

Podeli vest

Nikoli Rađenu će zbog korišćenja kokaina biti zabranjeno da u naredne četiri godine na bilo koji način zarađuje od sporta, a pošto se finansijski još nije obezbedio, teret izdržavanja porodice pašće na njegovu suprugu Anu Kokić

Proslavljenog vaterpolistu Nikolu Rađena (30) ubuduće će morati da izdržava njegova supruga, poznata pevačica Ana Kokić! Rađen će zbog korišćenja kokaina biti suspendovan na dve do četiri godine, a u tom periodu biće mu zabranjeno ne samo da igra već i da na bilo koji način zarađuje od sporta!

Moraće da menja način života
Nikola je navikao da živi prilično luksuzno. Vrlo često je izlazio sa prijateljima u noćni provod Izvor Informera

To će i u finansijskom smislu biti veliki udarac za njega, jer vaterpolo nije sport u kojem se lako može zaraditi dovoljno novca za mirnu i bezbrižnu penziju. Primera radi, Rađen je u Olimpijakosu imao platu od 120.000 evra i to je ubedljivo najveća zarada koju je imao u karijeri. Pre toga je igrao za Vojvodinu, Partizan, grčki Ios i Zvezdu.

Neprofitabilan sport

Prema rečima našeg izvora bliskog Rađenu, naš reprezentativac ima određenu ušteđevinu, ali ni izbliza dovoljnu za potrebe njegove porodice.

- Nikola jeste osvojio mnogo značajnih medalja i titula, ali nije zaradio velike pare iz prostog razloga što vaterpolo nije profitabilan sport. Srećom, njegova supruga Ana je popularna pevačica koja dosta često ima tezge i koja za veče uzima oko 3.000 evra. Ako se uzme u obzir da prosečno nastupa šest-sedam puta mesečno, dolazi se do ozbiljne sume. To je dovoljno da porodica živi iznad proseka, tako da Nikola ne mora da brine od čega će da živi - objasnio je naš izvor blizak srećnom paru.

Ide na rehabilitaciju

Kako bi rešio problem koji preti da mu uništi život, Nikola Rađen će najverovatnije ići na rehabilitaciju i raskrstiće zauvek sa kokainom. Osim što je profesionalni sportista i droga mu je već razorila karijeru, rizikuje da mu opasan porok uništi i porodicu.

Kako sad stvari stoje, Rađen će morati da povede računa gde mu odlazi novac. On je dosad vodio vrlo galantan život, ali teško da će moći da nastavi s tim.

- Nikola je navikao da živi prilično luksuzno. Vrlo često je izlazio sa prijateljima u noćni provod, a kad god su mu obaveze dozvoljavale, pratio je suprugu na nastupima širom Evrope. Sve to prilično košta. Sad neće imati prihode, pa će morati da promeni način života. Ne zaboravite da Rađen ima dvoje dece i da mora da vodi računa o njima - rekao nam je izvor.

Skupa glupost

Da nije bilo skandala sa kokainom, Nikola je mogao da računa da će bar još tri ili četiri godine lepo zarađivati od vaterpola. On je bio na putu da postane jedan od najplaćenijih igrača u ovom sportu.

- Vaterpolisti u Srbiji malo zarađuju, a od evropskih klubova najviše plaća italijanski Pro Reko. Naši igrači u inostranstvu mogu da uzmu i do 200.000 godišnje. I Nikola je mogao da dobije toliko, samo da je nastavio karijeru u Olimpijakosu. Nažalost, zbog sopstvene gluposti, moraće da se zadovolji ovim što je dosad zaradio - objasnio je za Informer jedan naš bivši reprezentativac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nebojša

pre 8 godina

A kako će izdržati vaterpolista - nije Vas briga ?

Anja

pre 8 godina

Ide na rehabilitaciju a navodno je uzeo samo jednom. Ma, vazi...

Ivica

pre 8 godina

Sada će kao mečka Božana da visi kod Ikodinovića u kafani i da se blesavi kao i Dača sa svojim infantilnim tviter komentarima.

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija