• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.05.2015

15:08

VN MONTE KARLA Rozberg grešio, Hamiltonu pol pozicija

Ostali sportovi

VN MONTE KARLA Rozberg grešio, Hamiltonu pol pozicija

Podeli vest

Luisu Hamiltonu ovo je 43. pol pozicija u karijeri, a četvrta u sezoni

Pol pozicija na trci u Monte Karlu pripala je Luisu Hamiltonu koji je najbrži krug odvezao u vremenu 1.15:098. Ovo je Britancu 43. pol pozicija u karijeri, a četvrta u sezoni.

Očekivano, bitku za prvo mesto vodio je sa Nikom Rozbergom, koji je brojnim greškama malo pripomogao timskom kolegi da ove subote bude najbrži. 

Sa trećeg startnog mesta krenuće Sebastijan Fetel, koji je bio najbrži na poslednjem treningu, ali dominaciju nije uspeo da potvrdi u borbi za pol poziciju. Iza vozača Ferarija bio je Danijel Rikardo iz Red Bula, dok je među najbržih pet bio i njegov timski kolega Danil Kvjat, ispred Kimija Raikonena. 

Potom slede: vozač Fors Indije Serhio Perez, Karlos Sajnc iz Toro Rosa, Pastor Maldonado za volanom Lotusa, dok je na desetoj poziciji drugi vozač Toro Rosa Maks Verstapen.

Šest trka u šampionatu Formule 1 u Monte Karlu voziće se sutra od 14 časova. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija