• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.06.2015

21:46

LUIS OPET NAJBOLJI Hamilton pobedio u Kanadi

Ostali sportovi

LUIS OPET NAJBOLJI Hamilton pobedio u Kanadi

Podeli vest

Šampion Formule 1 Luis Hamilton pobedio je večeras u trci za Veliku nagradu Kanade, što mu je četvrta pobeda u tekućoj sezoni, a ujedno i četvrta u karijeri na stazi u Montrealu

 

 

Britanac je rutinski došao do trijumfa, pošto je bio najbrži na jučerašnjem treningu, pa je sa pol pozicije počeo današnju trku.

Na startu je sačuvao prednost, posle tri kruga je već imao sekund prednosti u odnosu na najvećeg rivala i timskog kolegu Nika Rozberga, a onda bez greške vozio do kraja, do novog trijumfa.

Potpuno slavlje Mercedesu upotpunio je Rozberg osvajanjem drugog mesta. Nemac je imao dva vezana trijumfa u Španiji i Monaku i nadao se da bi mogao danas da se još približi lideru Hamiltonu u Svetskom kupu, ali je Britanac odbio taj njegov nalet.

Treće mesto osvojio je vozač Vilijamsa Valeri Botas, za njim su u cilj ušli Kimi Raikonen, pa Sebastijan Fetel, Felipe Masa, Pastor Maldonado...

U generalnom poretku vodi Luis Hamilton sa 151 bodom, ispred Nika Rozberg koji ima 134. Sebastijan Fetel je skupio 108, Kimi Raikonen ima 72, a Valeri Botas 57 poena...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija