• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.06.2015

23:08

BRAZIL UZVRATIO ISTOM MEROM Odbojkaši izgubili od "karioka"

Ostali sportovi

BRAZIL UZVRATIO ISTOM MEROM Odbojkaši izgubili od "karioka"

Podeli vest

Odbojkaši Srbije poraženi su od Brazila rezultatom 2:3 (23:25, 25:20, 21:25, 25:22, 13:15) u drugoj utakmici trećeg vikenda Svetske lige

Borili su se reprezentativci Srbije da u punom Pioniru zabeleže novu pobedu nad "kariokama" ali za razliku od prethodnog duela, sada su gosti bili bolji u finišu meča.

Prvi set je protekao u neizvesnoj borbi. Naši igrači su odlično otvorili utakmicu, rezultatski se odlepili ali kako je set odmicao gosti su se približavali i na kraju došli do preokreta i vođstva od 1:0.

Drugi deo igre u potpunosti je pripao "orlovima" koji su ponovo pobegli rivalu ali su za razliku od prvog seta, sada sačuvali prednost i stigli do izjednačenja. 

Nastavak je doneo veliku borbu, Brazilci osvajaju treći set, a naši uzvraćaju istom merom u četvrtom, pa je pitanje pobednika rešeno u taj-brejku.

U odlučujućem setu se igralo poen za poen da bi u samom finišu igrači Brazila bili koncentrisaniji, došli do bitne pobede i tako se revanširali našem timu za poraz od pre dva dana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija