• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.06.2015

17:55

IZBOMBARDOVALI AMERE Srbija bolja od SAD u Svetskoj ligi

Ostali sportovi

IZBOMBARDOVALI AMERE Srbija bolja od SAD u Svetskoj ligi

Podeli vest

Vaterpolisti Srbije savladali su Ameriku sa 13:7 (6:3, 3:0, 3:1, 1:3) na startu završnog turnira Svetske lige koja se igra u Bergamu

"Delfini" su odlično počeli meč, bili su vrlo efikasni, pa su posle prve četvrtine imali prednost od tri gola (6:3).

Pobednik utakmice praktično je rešen već na startu druge deonice, pošto je Srbija golovima Filipa Filipovića i Stefana Mitrovića pobegla na pet golova razlike.

Vaterpolisti Srbije su do kraja meča samo održavali razliku i rutinski stigli do pobede. Izabranici Dejana Savića su se na ovaj način revanširali Amerima za četiri poraza tokom pripremnog perioda. 

Najbolji u timu Srbije bio je Filip Filipović sa tri pogotka, dok je Andrija Prlainović dodao dva.

Srbija u drugom kolu igra protiv Italije, a meč se igra sutra od 20 časova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija