• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sport

26.06.2015

13:49

HOROR ZA JELENU ERIĆ Najbolju srpsku biciklistkinju udario automobil!

Ostali sportovi

HOROR ZA JELENU ERIĆ Najbolju srpsku biciklistkinju udario automobil!

Podeli vest

Najbolju srpsku biciklistkinju Jelenu Erić udario je automobil dok je trenirala na Ibarskoj magistrali i polomio joj nogu

 

 

Erićeva je bila na treningu sa kolegama iz kluba Metalac,  a u mestu Konarevo, koje je na putu Kraljevo - Raška, na njih je naleteo automobil.

- Toga dana imali smo slobodan dan, ali smo želeli da odvezemo jedan lagani krug dužine dvadesetak kilometara. Vozili smo u liniji, kako se to inače radi na drumovima, kada je na nas naleteo automobil. Ja sam od siline udarca odletela u vazduh, a odmah sam primetila da su se i dvojica mojih kolega našla na asfaltu. Pokušala sam da ustanem, ali sam pala u baru - ispričala je Jelena za "Sport". 

Nekoliko minuta kasnije taj automobil se vratio na mesto udesa.

- U automobilu su bile dve žene i jedna od njih nas je pitala jesmo li dobro. Rekli smo da smo pozvali policiju, posle čega su se one ubrzo udaljile sa mesta događaja. Na sreću videli smo tablice, kazali policajcima i oni su ih sustigli u mestu Ušće na 40 kilometara od Kraljeva. Žena koja je vozila, rekli su, imala je u krvi 1,4 promila alkohola - tužnim glasom priča Jelena.

Erićevoj su posle ovog udesa, jer će morati da nosi gips duže vreme, drastično smanjene šanse da se plasira na Olimpijske igre u Rio, iako je sezonu počela odlično i počela da skuplja neophodne bodove za učešće na najvećoj svetskoj smotri sportista.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija