• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.08.2015

08:46

USTAŠKA POSLA! HRT "preskočio" himnu "Bože pravde"

Ostali sportovi

USTAŠKA POSLA! HRT "preskočio" himnu "Bože pravde"

Podeli vest

Hrvatska radio-televizija HRT nije prenosila ni dodelu medalja sa Svetskog prvenstva u vaterpolu već je odmah posle kraja utakmice prekinula prenos iz Kazanja

 

HRT nije prenosio intoniranje srpske himne "Bože pravde" uoči početka finalne utakmice, što je velika bruka tamošnje nacionalne televizije.

Gledaoci HRT-a ostali su uskraćeni i za prenos ceremonije dodele medalja iz, a zvanično obrazloženje je bilo da "do dodele medalja ima mnogo da se čeka".

Tako gledaoci u Hrvatskoj nisu uspeli da vide čak ni dodelu srebrne medalje sopstvenoj reprezentaciji, ako već nisu želeli da gledaju najbolje dok se penju na pobedničko postolje.

Hrvati jesu bili ubedljivo poraženi u finalu, ali to svakako nije razlog da komšije ne vide svoje predstavnike kako primaju srebrna odličja.

Šta reći osim: "Ko gubi ima pravo da se ljuti".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zox

pre 8 godina

Ti Hrvati boluju definitivno od sindroma zvani Srbi. Sinoc mi sutra oni itd. u cemu je problem? U njihovim glavama definitivno¨¨¨

Čiča

pre 8 godina

Pravo evropsko ponašanje! Ovo je nečuveno i mislim da nijedna TV iz bilo koje druge zemlje ne bi ovako postupila niti je kada tako postupila.Tačno je da onaj ko gubi ima pravo da se ljuti, ali dostojanstveno, a ovo je krajnji primitivizam karakterističan za oni koji sami o sebi imaju visoko mišljenje. Mišljenje bez ikakvog realnog pokrića!

canko

pre 8 godina

ko visoko leti nisko pada i pošto smo po ko zna koji put pokazali da smo bolji od njih mogli bi da naprave još neku ustašku paradu da izleče svoje komplekse

badza

pre 8 godina

I Hitler se 1936 godine na Olipijadi u Berlinu upisao na tribinama od muke i nije se ni upristojio da cestita trostrukom osvajacu zlatne olimpijske medalje Dzesiju Ovensu.Tada je nemackom vladala nacional-fasisticka euforija.Da li ima neke slicnosti danasnja Hrvatska sa ondasnjom Nemackom neka citaoci sami donesu zakljucak.Nije tesko.

HRVAT

pre 8 godina

Srbi su zaljubljeni ili ljubomorni na Hrvate i Hrvatsku kad joj davaju toliku medijsku paznju.....bilo koje novine..samo o Hrvatima....Oluja je izgleda dobro ubola Srbe.....i pokazala u Srbiji tko je tko.....na zalost...Srbija je cetnicko fasisticka drzava...\n

Milutin Vranjski

pre 8 godina

Одговор ћу написати на српској латиници, тако да ме и овај полуписмени фрањевачки кловн може разумети. Kod nas pravoslavnih Srba, ima jedna poslovica: "Čega se pametan stidi - time se budala ponosi". Takav je slučaj i sa tobom, jer si napravio dupli kiks. PRVO, potpuna si neznalica, jer ti nisi hrvat nego krvat pošto vam je etimološko značenje odrednice potiče od reč KRV (kao što su reči krvolok, krvoločnost) a ne hrva jer to nema nikakvo značenje a logički najpribiližnije je imenici crv, pa bi mogao da se deklarišeš i kao crvat. DRUGO, pripadnik genocidne verske skupine kao ti, nema moralno pravo da nikoga kritikuje, ponajmanje nas Srbe, jer oba pokušaja pravljenja nekakve krvatske države (krvatije) nastala su na genocidu nad Srbima i Jevrejima, i asimilaciji nad Italijanima. Tako krvat stoji faktografija, a ti samo potvrda činjenice da osećati se krvatom nije versko-nacionalna odrednica nego psihijatrijska dijagnoza. Što bi rekli, ko se vozom navoza, taj se vlakom navlači. Oprem dobro!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija