• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.08.2015

17:48

SP U KAJAKU: Srbi izborili prvog dana četiri finala!

Ostali sportovi

SP U KAJAKU: Srbi izborili prvog dana četiri finala!

Podeli vest

Srpski dvojac Nebojša Grujić i Marko Novaković plasirao se u finale trke na 200 metara na Svetskom prvenstvu u kajaku, koje je danas počelo u Milanu

 

Grujić i Novaković su bili najbrži u drugoj polufinalnoj grupi (31.641 sekunde), imali su ukupno treće vreme od svih u polufinalu, tako da su istakli jasnu kandidaturu za osvajanje medalje.

Pored njih, jos dva naša dvojica izborila su mesto u finalima. Na 500 metara u konkurenciji žena, dvojac Dalma Benedek Ružičić i Milica Starović osvojio je drugo mesto u grupi i plasirao se u finale (1:39,827).

Zablistali su i Marko Tomićević i Milenko Zorić, koji su kao najbolji u grupi tri, vremenom 3:10,187 minuta osvojili mesto u finalu na trci na 1.000 metara.

Do finala je stigao i Dejan Pajić u jednosedu na distanci 1.000 metara, osvajanjem trećeg mesta u svojoj polufinalnoj grupi (3:27,505).

Strahinja Mladežič nije uspeo da dođe do finala u disciplini kanu, na 1.000 metara, jer je u svojoj grupi zauzeo četvrto mesto (3:54,785).

Kristina Bedeč je u kajaku na 500 metara zaustavljena u polufinalu, pošto je zauzela četvrto mesto u grupi (1:51,891). 

Dvojac u kanuu, na distanci od 500 metara, Krasimira Stojčeva i Nikolina Mijušković, stao je u polufinalu zauzevši osmo mesto u grupi (2:15,807).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija