• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.08.2015

11:26

SREBRO ZA KRISTINU BEDEČ Kajakaši žanju vize za OI

Ostali sportovi

SREBRO ZA KRISTINU BEDEČ Kajakaši žanju vize za OI

Podeli vest

Srpska kajakašica Kristina Bedeč osvojila je srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Milanu u disciplini K-1 1000 metara

 

Kristina je 1000 metara preveslala za 4:06,397 minuta, a ispred nje je bila samo Mađarica Erika Medvecki, koja je osvojila zlato sa vremenom 4:04,037.

Zaključno sa današnjim danom, čak šest srpskih kajakaških timova je izborilo vize za Olimpijske igre naredne godine. Marko Dragosavljević je bio prvi u B finalu na 200 metara i time osvojio normu za Rio, kao i Nikolina Moldovan u istoj disciplini.

Njima se danas pridružio i ženski četverac na 500 metara (N. Moldovan, O. Moldovan, M. Starović, D. Benedek-Ružičić), koji je bio šesti u A finalu.

Juče su vizu za OI izborili dvojac Novaković/Grujić na 200 metara, Tomićević/Zorić na 1.000 metara i ženski dvosed Starović/Benedek-Ružičić na 500 metara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija